søndag den 12. maj 2019

Et tak og et sørgmodigt, men lettet farvel

“You are part of my story, memory and scenery, thank you.” 


I dag handler det om, at stoppe mens legen er god. Set i bakspejlet kan jeg egentligt godt se, at dette har været længe undervejs - et par år endda, men især det seneste halve år har jeg kunnet mærke en dalende energi og et manglende overskud til at opdatere og holde bloggen ved lige.
Det handler i høj grad om, at min uddannelse og mit arbejde har taget meget af min energi, men også at mine prioriteringer er langt anderledes nu end før og efter i lang tid at have nedprioriteret bloggen til næsten ingenting, har jeg måtte erkende, at der kun der en vej fremad og det er desværre uden bloggen. Det har været en enormt svær beslutning, men jeg har virkelig kunnet mærke en særlig ro og lettelse, siden jeg endegyldigt gjorde det op med mig selv.

Jeg har besluttet mig for fremadrettet, at bruge min Instagram til at dele læseoplevelser og korte anmeldelser på, da det er noget, der langt bedre passer ind i min hverdag og mit overskud og jeg håber naturligvis, at I vil følge med derovre. Derudover lader jeg bloggen og dens indhold stå for nu, bare med kommentarfeltet slået fra og så må jeg se, om jeg i fremtiden vælger andet. 

Til slut er der vist kun tilbage, at sige tak. Tak til alle forlag, forfattere og andre bloggere, som jeg har samarbejdet med igennem årene og tak til dig, kære læser, for at have fulgt med og for at have været en del af bloggen - jeg har haft så mange skønne og ubeskrivelige oplevelser på grund af den og jeg vil ikke være foruden en eneste.

Jeg håber, at vi ses derude - hav det godt og pas på jer selv og hinanden. 

Kram fra Malene