tirsdag den 5. februar 2019

Nyt på reolen: Reading Journal

"Where is human nature so weak as in the bookstore?" 


Det er efterhånden mange år siden, at jeg først stødte på denne fine "Reading Journal: For Book Lovers" af Potter Style og efter at have skriblet notater ned i utallige notesbøger for at gøre dem væk og finde nye frem og starte i dem, besluttede jeg mig for i år at investere i ovenstående fine bog, så jeg kan holde styr på det jeg læser og hvad jeg har af tanker undervejs. 


Udover at have masser af plads til at notere en masse læste bøger ned, er der også en masse andre små fine skemaer og lister. Der er blandt andet "Reading Trees", "Literary Pilgramages", "My Biblio Style" og så er der også forskellige afkrydsningslister med bøger fra f.eks. "Man Booker Prize for Fiction", "The Modern Library: 100 best novels" og "Oprah's Book Club Picks", der er fine små citater hist og her og alt i alt, er det en virkelig flot bog. 


Omend det er nogle fine og sjove sider, som jeg da nok vil få kigget en smule på, så er det hovedsageligt spildplads for mit vedkommende. Ganske få bøger på listerne (der fylder 26 sider af bogen), er nogle som jeg har interesse i og endnu færre er nogle, jeg rent faktisk har læst (har måske tjekket 4-5 bøger af .. og nogle af bøgerne er altså gengangere). 
Jeg ville egentligt bare have en notesbog, som kan bruges til at notere mine læste bøger i og det kan jeg naturligvis stadigvæk bruge denne til, men det ærgrer mig alligevel, at der er så mange sider, der vil gå til spilde på mig.
My search goes on og ellers må jeg jo bide i det kreative æble og selv sætte en notesbog til formålet op.