onsdag den 30. januar 2019

"Ifølge Sawyer" (Him & Her) af Carey Heywood

{Bogen er et anmeldereksemplar fra Palatium Books}

"Hans blik er fyldt med tilbedelse. Det er kærlighed. 
Det der skræmmer mig er, at jeg ved, at jeg ikke kan gengælde det."Titel: Ifølge Sawyer (Him & Her). Forfatter: Carey Heywood. Udgivelsesår: 2019. Sidetal: 290. Forlag: Palatium Books.

Ifølge Sawyer: 
Er det nemmest altid at klare sig selv. 
Er uforpligtende sex bedst. 
Vil alle man stoler på før eller siden forsvinde. 

Hvordan kan hun tro andet, når det eneste, hun har oplevet, er tab og at blive forladt? Sawyer Sterling har i en alt for ung alder lært, at hvis man stoler på nogen, kan man være sikker på at blive skuffet. Hendes forældre døde, da hun var lille, og bedstemoren lod hende blive passet af fremmede. Sawyer plages af selvhad, og da bedstemoren dør, får hun måske aldrig svar på, hvorfor hun ikke var god nok til at blive passet af hende, men så dukker der nogle breve op. 

Jared Keller er undtagelsen, der bekræfter reglen om, at alle forlader hende på et tidspunkt. Sawyer er utrolig kærlig, men nægter kategorisk at blive i forhold. Kan han få hende til at forstå, hvor meget hun tager fejl? Vil hun nogensinde kunne se sig selv fortjene ham, nu hvor hendes fortid kolliderer med nutiden?


Ifølge mig: 
♡ Er Sawyer en virkelig skøn karakter, som jeg elskede hende i "Him & Her"-serien, så jeg er virkelig glad for, at hun også fik sin egen historie.
♡ Er Sawyers historie en virkelig rørende og sød en af slagsen om kærlighed, familie, tab og om at lære sig selv at kende og tage chancer.
♡ Er det et plus, at Jared fik taletid i bogen ("halve" kapitler, i mellem Sawyers), mens Sawyer stadig fik lov til, at skinne størstedelen af historien.
♡ Er "Ifølge Sawyer" et virkelig godt bevis på, at Heywood mestrer sin gang i New Adult-genren og jeg er især fan af måden, hun valgte at runde historien af på.
♡ Kan bogen virkelig godt anbefales til dig, der har brug for en hed og romantisk bog med dybde og især til dig, der har læst serien om Sarah & Will.

"Det sidste Jared har brug for er, at jeg stønner efter ham, og jeg stønner ikke rigtigt efter ham. Det er mere som at have en sund interesse for kunst. Bare fordi man sætter pris på et værk, er det ikke det samme som, at man har brug for at have det hængende i sin stue." 

Ifølge mig:
♡ Var der måske også en smule for meget sex til min smag, for jo, det er OK, at de higer efter hinanden, men åh, jeg behøver ikke nødvendigvis, at blive inviteret med hver gang.
♡ Er Heywood stadigvæk glad for gentagelser og omend de ikke fyldte så meget, som jeg før har oplevet i hendes bøger, kan det godt føles som om, at hun mansplainer ind i mellem.