søndag den 16. december 2018

"En skønne dag" (Carolina-serien #1) af Carey Heywood

{"En skønne dag" er et anmeldereksemplar fra Palatium Books}

"Jeg er ikke sikker på, hvilken retning mit liv vil tage, men mulighederne virker mere spændende, end noget andet har de sidste otte år."Titel: En skønne dag. Forfatter: Carey Heywood. Udgivelsesår: 2018 (originalt: 2014). Sidetal: 283. Forlag: Palatium Books.

Forelskelse? Dér har Courtney Grayson været.
Mænd, hvem har brug for dem? Kærligheden var alligevel over­ hovedet ikke, som hun havde ønsket sig. Fra nu af vil hun gøre alt på en ny måde. Det er ikke sådan, at hun har afsværget sig mænd for evigt. Men lige nu er hun bare ikke interesseret i noget fast. Kunne hun en dag finde på at give hele sit hjerte til nogen igen? Måske. En skønne dag. Men i hvert fald ikke endnu.

Forelskelse? Undskyld, hvis det er det, du er ude efter, så er Clay Bradshaw ikke noget for dig.
Han har aldrig prøvet at være forelsket og han kan heller ikke forestille sig at blive det. Det kan være meget fint at have nogen at hygge sig med en gang imellem, men som oftest forstyrrer kvinder bare. Ikke lige hvad Clay har brug for. Han er en travl mand, og han har ikke tid til at date og da slet ikke til at forelske sig. Vil nogen kunne ændre hans opfattelse? Måske. En skønne dag.

Livet går ikke altid, som man har planlagt, og måske finder kærligheden dem begge – en skønne dag.


"En skønne dag" er en rigtig fin bog, der mest af alt handler om kærlighed. Hvordan kærligheden kan opstå, hvordan den kan slutte, hvordan kærligheden påvirker og ændrer én, hvilke typer kærligheder der findes - den til din partner, til din familie, til dine venner - masser af kærlighed.

Courtney og Clay bliver ramt af det vi kalder insta-kærlighed på absolut højeste plan. De clicker med det samme og til trods for en anelse bumpy start, så finder de relativt hurtigt ud af, at det skal være dem to mod resten af verden og det virkede, sært nok, ret naturligt med dem. 

"Der sker dårlige ting for gode mennesker. Det er, hvordan du reagerer på det, der ligger uden for din kontrol, der definerer, hvor stærk du er i dit indre."

Karaktererne Courtney og Clay var søde og deres tiltrækning fylder en del, men jeg faldt desværre ikke rigtigt for dem og det samme gælder for historien. 
Jeg synes ikke, at historien flyder helt og ofte hoppede historien videre, uden at det var ordentligt opdelt, hvilket vel egentligt mest handler om opsætningen af bogen, men det generede desværre min læsning en del. 

Det er en sød historie og det er god underholdning for en stund, men det er desværre nok også en af de bøger, der for mit vedkommende går hurtigt i glemmebogen.