søndag den 4. november 2018

Opsummering af: Oktober '18

{Reklame: "Skabt for dig" er en gave fra GyldendalUNG, "Tigerhjerte" er en gave fra Høst & Søn og "Tornenes sprog" er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls.} 


Oktober har været begivenhedsrig og i sandhed været en måned i bøgernes tegn. Der har været mange skønne læsestunder, det halvårlige læsedøgn i Deweys ånd og der har været årets bogfest, nemlig Bogforum. Bogforum varede 3 dage for mit vedkommende, men jeg har haft skønne oplevelser nok, til at kunne holde et år. For eksempel var jeg til YA-event med selveste Kristina Aamand, Malene Sølvsten og Lise Villadsen, jeg var til Book Talk med Teri Terry, Gayle Forman og Louise O'Neill og jeg var til frokost med Ditte Wiese og Karen M. McManus - så. vildt. alt. sammen!!

Oktober har også været fyldt med hyggestunder, gensyn med søde folk og måneden har generelt bare været fyldt med kærlighed.
Men den seneste måned har også været hård følelsesmæssigt, fordi minder kommer til overfladen og ind i mellem river det i mig, at jeg er nået så langt, men at nogle ting alligevel aldrig ændrer sig..

Jeg fik læst over 3000 sider, fordelt over 13 bøger og ak, meget kan jeg takke readathon for, men det har været rart med et læseboost.

Der var mange gode bøger i oktober, men "Skabt for dig" af Louise O'Neill  var den absolut bedste (du kan læse min anmeldelse her).

Af de mindre imponerende gemmer "Poems to Live Your Life By" af Chris Riddell desværre. Den er evigt smuk, men indholdet faldt slet ikke i min smag.

Goodreads-målet lyder på 74/65, hvilket ved sige, at jeg har nået årets mål og fortsætter derudaf. Yay!

Mountain-TBR lyder på 12/24, så jeg er - med 2 måneder tilbage af året - officielt halvvejs i målet, hahaha. Oh well. 

Nye bøger er der en del af. Der er i hvert fald dem jeg købte og dem jeg fik på Bogforum hvilket er 9, derudover har jeg modtaget 3 anmeldereksemplarer og købt 6ish bøger ... Jeg burde virkelig holde styr på den slags.

November er så småt startet og so far, so not so good, altså. En bule i bilen, der koster mere end min månedsløn (heldigvis er man da forsikret, så er det kun en halv månedsløn, man skal af med) og hvis der er noget, der stresser mig, så er det sgu økonomi. Anywho, resten af november skal stå på en masse afslappende aftener, så jeg kan lade op til julehandlen, jeg skal have købt og indpakket julegaver og så skal jeg være sammen med dem, jeg bedst kan lide.
Og så skal jeg naturligvis have pyntet lejligheden op OG skråle med på julemusik! Der er ikke længe til.


Hvad byder november på hos dig? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar