lørdag den 11. august 2018

Opsummering af: Juli '18

{Reklame: "En af os lyver" er en gave fra CarlsenPuls, "Larverne", "Jeg er faret vild", "Stadig mig" & "Ond vilje" er læseeksemplarer fra arbejdet.}


Juli var en sand fornøjelse. Juli var ferie og ringridning, juli var endnu flere gensyn med dem jeg har kærest og juli var fyldt med fantastiske familiestunder, som med min bror hjemme fra arbejdet i udlandet for en kort stund, bare føltes fuldendt. 
I juli læste jeg en masse og i juli nød jeg at være til, på trods af konstant at være på grænsen til at smelte væk - jeg ved, at man godt kunne være i tvivl, men jeg er her stadigvæk. 

I juli fik jeg læst lidt over 3000 sider fordelt over 11 bøger (hvor én er en, jeg har været igang med siden marts(!!) og en anden siden januar (!!!)).

Den langt fedeste bog var "Ond vilje" af Alexandra Bracken - den overraskede mig virkelig og jeg glæder mig sådan til, at læse videre på serien. Derudover var det fantastisk, at finde tiden til atter at fordybe mig i Cassandra Clares shadowhunter-univers i "Lord of Shadows" og så havde jeg også et kært gensyn med Avery & Cam i "Vent på mig".

Endnu engang føler jeg ikke, at jeg har læst nogle dårlige bøger, men det var en lettelse endelig at blive færdig med "Stadig mig" og omend jeg ikke blev så skuffet, så håber jeg snart, at Jojo er færdig med stakkels Lou ...

Goodreads fortæller mig, at jeg er nået til 51/65 og jeg er beyond fan af, at være så godt med - især fordi jeg for tiden læser af ren lyst.

Mountain TBR er nu på 9/24, så jeg er 5 bagud der and I don't care thaaat much. 

Min bogbeholdning vokser fortsat massivt, taget i betragtning af, at jeg ikke har plads til flere reoler og ak, jeg må nok snart sove med flere stakke i sengen, men er det egentligt ikke bare livet? 

August er egentlig længe igang og so far, so good. Måneden byder egentligt mest på arbejde og en kommende flytning af butikken (se DÉT er mange bøger, der skal flyttes rundt på). Derudover krydser jeg fingre for en lidt lavere temperatur (de seneste par dage har været guld) og flere skønne sommeraftener med rare folk. 

Hvad med jer - har I det godt?