fredag den 13. juli 2018

"Dem" (Him and Her #3) af Carey Heywood

{Reklame: Bogen er et anmeldereksemplar fra Palatium Books}

"Er det menneskets natur altid at ønske mere? Hvornår fatter jeg, at jeg allerede har alt, hvad jeg nogensinde har ønsket?"Titel: Dem (Him & Her #3). Forfatter: Carey Heywood. Udgivelsesår: 2018 (originalt: 2015). Sidetal: 195. Forlag: Palatium Books.

Først kommer kærlighed, så kommer ægteskab, og så kommer … 

Da Will og Sarah Price slår sig ned som Mr. & Mrs., møder de en udfordring, som der ikke var nogen af dem, der havde regnet med. Alle deres venner har fået familie, men det er ikke lykkedes for dem, og det er ikke, fordi de ikke prøver. 

Deres drøm om at være familie har altid inkluderet børn. Mens Sarah kæmper med frygten for at hendes kærlighed alene ikke er nok, bekymrer Will sig om, hvorvidt hun har opgivet for meget for ham. Ingen af dem ved, hvad de skal vente af livet, når de ikke venter barn. 

Sammen lærer de, at der er mere end en måde at være familie på.


Vi har fulgt hende, vi har fulgt ham og i denne bog får læseren endelig lov til, at se dem som par - at se dem bygge deres liv op sammen.

"Dem" er en sød afslutning på en sød serie, der er rig på- og emmer af kærlighed.
En kærlighed der i bogen bliver testet på kryds og tværs, og som gjorde mig både fortvivlet og, naturligvis, også en smule følelsesladet. 

"Will kan godt lide at spørge mig, hvordan han kan være så heldig. Kommer han stadig til at føle sådan, hvis jeg ikke kan give ham et barn?" 

Carey har taget nogle virkelig barske emner op og hun behandler dem med en nærmest smertefuld nænsomhed, der på den ene side gør det svært, at beholde ens lidt små-lyserøde hjertebriller på og på den anden side også minder en om, hvor skrøbeligt livet i virkeligheden er.
Carey har skrevet en historie med emner, der gør én en lille smule mere taknemmelig for det og dem man har.

"Det er fantastisk så stor en virkning, han har på mig, og får alting til at føles bedre bare ved at være til stede." 

Jeg føler stadig, at Carey gør brug af en del unødvendige gentagelser, der, desværre, forstyrrede min læsning en smule. Ikke fordi, at jeg ikke bryder mig om, at blive påmindet om hvad der er sket i de tidligere bøger, men mere fordi, at det er basisting, som læseren - forhåbentligt - udemærket er klar over. 

Bortset fra den del, er jeg svært tilfreds med afslutningen på den lille serie og de 3 bøger er anbefalelsesværdige til den, der gerne vil forsvinde ind i et sødt, kærligt og romantisk univers. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar