fredag den 1. juni 2018

Opsummering af: Maj '18

{"Hun" & "Dem" er anmeldereksemplarer fra Palatium Books og "The Hate U Give" er en gave fra Gyldendal Ung}


Maj har været lige hvad jeg har haft brug for. En afslappende ferie, Comic Con Copenhagen, byfest med nogle af mine yndlingsmennesker, en hyleskæg biograftur, utroligt meget sushi (det var så dér, alle mine penge forsvandt hen), barnedåb hvor jeg fik æren af at stå fadder til en dejlig dreng, kvalitetstid med folk jeg virkelig godt kan lide og vejret? Vejret har været så flot, omend en tand for varmt til min smag.
Maj blev godt nok hverken til al den læsning og blogging, jeg egentligt havde planer om, men maj var god ved mig og jeg har nydt, at kunne lade fuldt op.

I maj har jeg læst knap 1300 sider, fordelt over 4 fine bøger.

"The Hate U Give" af Angie Thomas stikker af med prisen for månedens bedste bog & en anmeldelse følger snarest. Indtil videre nøjes jeg med, at anbefale den til højre og venstre!

Desværre var "Hun" af Carey Heywood ikke helt dét, jeg havde håbet på og omend jeg nød både bogen før & bogen efter, må jeg indrømme, at jeg var en smule skuffet over denne. 

Goodreads-målet melder forsat 5 bøger foran og med alle de skønne udgivelser i juni & alle de nyanskaffelser jeg har gjort mig, kan jeg ikke se dette ændre sig foreløbig.

Mountain TBR lyder på 8/24 og jeg er dermed 2 bøger bagud, men det føles ikke helt uoverskueligt.

Nye bøger stikker, som næsten altid, lidt af. Jeg har fået tilsendt 4 overraskelsespakker fra forlag og derudover har jeg selv anskaffet mig 8 bøger, men størstedelen er perfekte sommerbøger, så jeg klager absolut ikke.

Juni bliver to uger med skole, hvor jeg skal lære en masse nyt, et par fødselsdagsfester for søde folk & forhåbentligt bare flere hyggestunder, mere sushi (jeg starter lige med en omgang i aften) & naturligvis biografture - dinosaurerne er jo tilbage! 

Hvad er dit bedste minde fra maj? 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar