onsdag den 2. maj 2018

Opsummering af: April '18

{"Sprækker i virkeligheden" er en gave fra Forlaget Facet, "Før du forsvinder" er en gave fra Flamingo & "Ham" er et anmeldereksemplar fra Palatium Books}


April har simpelthen været så rar og har indeholdt både skoleophold (som stadigvæk er helt OK), sushidates & biografture ("Infinity War" er for VILD & jeg bliver stadig helt zombie-ish, når jeg tænker tilbage på den). Derudover var der solskinsdage, der blev nydt til fulde & regnvejrsdage, hvor jeg har gemt mig i min lejlighed med næsen i en bog. 
Fødselsdage og kære gensyn, lærerige arbejdsdage & endnu et "Dewey's Read-a-Thon", som virkelig gjorde godt for både læseglæden & sjælen.
April var god mod mig og jeg kan kun håbe, at maj bliver ligesådan. 

Jeg har læst 4016 sider fordelt over hele 16 bøger. Jeg kan ikke komme i tanke om, hvornår jeg sidst har læst så meget & selv om jeg kan takke det kære læsedøgn for 7 af bøgerne, så har jeg stadig læst meget mere i løbet af måneden, end jeg plejer at gøre.
Det har været SÅ skønt!

Månedens bedste bog går uden nogen som helst tvivl til "Ravnenes hvisken #2" af Malene Sølvsten, der blæste mig fuldstændig omkuld. Jeg kan slet ikke overskue, at der er så længe til treeren. Derudover nød jeg virkelig "Kindred Spirits" i "Almost Midnight" af Rainbow Rowell - den var simpelthen så sød og nørdet.

Den dårligste derimod havde jeg ikke forventet, at skulle være "Our Numbered Days" af Neil Hilborn, men digtene - bortset fra OCD, som jeg knuselsker - gav ingen mening for mig, what so ever. Jeg følte mig blank & jeg har desværre skudt helt ved siden af, ved investeringen af den.

Mit Goodreads-mål lyder på 27/65 & jeg er hele 6 bøger foran.

Mountain TBR-målet går stille fremad og jeg har i denne måned læst 3 bøger dertil & status lyder nu på 6/24. 

Boganskaffelser har jeg intet overblik over. Jeg tror, at vi snakker om omkring 10 købte bøger, 2 anmeldereksemplarer & 3 gaver fra forlag, men jeg kan ærligt talt ikke helt følge med...

Maj bliver en feriemåned i stor stil, hvor jeg, naturligvis, satser på at få læst en fandens masse. Derudover byder måneden på Byfest med nogle af mine yndlingsmennesker, barnedåb ved sødeste Storm, hvor jeg skal stå fadder (gisp) og her i weekenden drager jeg mod København & Comic Con med søde Rikke og hendes kæreste Mads. 

Hvad byder maj på ved dig?