lørdag den 28. april 2018

Dewey's Read-a-Thon: Følg mit læsedøgn #8

{"Sprækker i virkeligheden" er en gave fra Forlaget Facet}

Dette indlæg vil blive opdateret løbende 🕮


Kl. 09.19: Jeg er SÅ klar ... til at tage på arbejde. Til gengæld er alt herhjemme klar, så når jeg får fri, skal jeg lige ud og få handlet de sidste ting - med en lydbog i ørerne - og SÅ er jeg også klar til readathon. 
Som altid ser jeg sådan frem til, også at følge jeres læsedøgn, så hvis I er med, så smid gerne nogle links i kommentarfeltet og så smider jeg jer på min besøgsliste, når jeg igen er hjemme.
Jeg håber, at I får en fabelagtig start på readathon og så læses vi forhåbentligt ved! 


Kl. 15.39: Jeg er endelig hjemme fra arbejde, har fået pakket de nyindkøbte madvarer væk (hvilket blev en noget blandet omgang, da jeg havde lyst til alt og ingenting ...) og lige nu lytter jeg til "Litteratur" af Dan Ringgaard, mens jeg opdaterer mig selv rundt omkring på de sociale medier. 
Jeg er, selvfølgelig, allerede igang med snacks (chips, naturligvis(for det er alligevel for tidligt, at lave aftensmaden)) og jeg glæder mig til, at synke tilbage i sofaen og læse. 

Kl. 16.05: Jeg bliver altid så latterligt overrasket over, hvor hurtigt tiden går, når jeg summer rundt på de sociale medier. Ak.
Nå, men "Litteratur" blev jeg færdig med 5 minutter efter sidste opdatering & den var ret hyggelig - det er sjovt, at høre om dét, man nærmest har dedikeret det meste af sit liv til, ikke?

Nu er det tid til, at finde den næste bog frem i stakken, som jeg tænker bliver "Love Her Wild" af Atticus.
Hvordan går det hos dig?  


Kl. 17.27: "Love Her Wild" var fin - nogle digte gav mere mening end andre (som det vist bør være med poesi) - og så blev jeg glædeligt overrasket over alle de fine billeder, der også var i digtsamlingen - det bidrog virkelig til stemningen!
I mellemtiden har jeg også droppet det aftensmad, jeg egentligt havde handlet ind til og så har jeg bestilt pizza, fordi pizza. 

Mens jeg venter på pizzabuddet, vil jeg læse lidt i "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld", som også har fine billeder!  

Kl. 17:57: Pizzaen er netop ankommet (jatak!) og jeg har fundet det nyeste afsnit af "Grey's Anatomy" frem.
Derfor holder jeg en kort spise-se-tv-pause & så vender jeg stærkt tilbage, når jeg har fået min næring (på både den ene og den anden måde).
Jeg håber, at I hygger jer derude! Kl. 19.00: Maden er spist og jeg fortryder absolut ikke mit valg om, at bestille maden udefra alligevel - det er nemt, lige til og jeg kan hurtigt gå igang med læsningen igen. Så det er det jeg vil nu - altså, læse videre i "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld". Det er et virkelig hyggeligt gensyn med mange af de karakterer, jeg har stiftet bekendtskab med og så er den altså flot. Virkelig flot!

Kl. 20.22: Jeg blev færdig med "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld" og hvor var den fin! Jeg får helt lyst til at genlæse alle TMI og TID bøgerne, men det må blive en anden god gang.
Lige nu kæmper jeg lidt mod trætheden - jeg kan godt mærke, at jeg ikke har fået meget søvn de seneste nætter..
Derfor vil jeg surfe lidt rundt på de sociale medier og finde noget sukkerholdigt frem, før jeg fortsætter med læsningen.Kl. 21.19: Trætheden har ikke vundet endnu, men til gengæld er det ret sjovt, at se forskellen på, hvor frisk jeg så ud for 12 timer siden og på hvor fuldstændig slatten jeg ser ud nu. Power of makeup, you guys.
Anywho - næste bog bliver "Our Numbered Days" af Neil Hilborn og jeg er virkelig spændt på, om jeg får brug for Kleenex (som ved hans youtube-video).

Hænger I stadig i derude? 

Kl. 21.54: .... seriøst, hvad fanden er det, jeg læser???

Kl. 22.27: Okay, bortset fra digtet "OCD", som stadig giver mig kuldegysninger, så aner jeg ikke, hvad der foregik på de andre nogenoghalvtreds sider. Der var noget med nogle løg, en telefonbås, blegemiddel, bilulykke, et eller andet ... Jeg ved det virkelig ikke. Det var i hvert fald ikke en bog for mig, desværre.


Kl. 23.07: Okay, jeg er næsten kommet mig over irritationen over "Our Numbered Days" og jeg har besluttet mig for, at gå igang med "Sprækker i virkeligheden" af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum, som jeg håber, kan holde mig vågen lidt endnu.
OG så har jeg fundet chips frem. Og cola. For klokken er mange, jeg har været vågen for evigt & alle midler gælder, am I right?


Kl. 00.53: Jeg er netop blevet færdig med "Sprækker i virkeligheden" og omend den ikke var totalt uhyggelig, fik den mig alligevel til at krybe sammen på sofaen og gemme fødderne under dynen...
Lige nu holder jeg simpelthen gabefest, så jeg tænker, at jeg tager en bog med i seng og læser der indtil jeg falder i søvn.
Vi læses ved i morgen tidlig og fortsat god kamp til jer der stadig er vågne - I er for vilde!Kl. 08.59: Jeg er oppe igen efter en virkelig god omgang tiltrængt søvn. Jeg har ligget og læst lidt i "The Sun and Her Flowers" af Rupi Kaur og jeg vil fortsætte lige straks, når jeg har været på min tur gennem de sociale medier.
Lige nu lytter jeg til gammel musik og danser lidt rundt, for at vågne helt og på en god måde - det burde jeg virkelig gøre til en morgentradition!


Kl. 10.39: Den sidste side er netop blevet vendt i "The Sun and Her Flowers" og den var virkelig fin. Ikke mind-blowing som "Milk and Honey" var, men tankevækkende, ærlig og smuk.
Nu skal jeg lige ned og sætte vasketøj over, inden jeg fortsætter med den sidste planlagte bog i stakken, nemlig tegneserieudgaven af "Clockwork Angel" af Cassandra Clare. 


Kl. 11.29: Vasketøjet er sat over, jeg har fået lavet en morgen-smoothie og jeg er SÅ klar til at læse videre.
Slutspurten nærmer sig og endnu engang er jeg fuldstændig chokeret over, hvor hurtigt tiden går, men sådan er det, når man hygger sig, ikke? 

Hvad læser I her i de sidste timer? 

Kl. 13.53: Jeg blev færdig med "Clockwork Angel" for en lille halv time siden og har bare tullet lidt rundt i lejligheden siden. Jeg ville ikke begynde på en ny bog og jeg kan også godt mærke, at jeg er lidt ør i bolden efterhånden (ja, mere end normalt). 
Så jeg vil bare kigge ind til de forskellige bloggere de sidste minutter og nyde, at have nået målstregen endnu engang. 


Kl. 14.06: næsten 24 timer, 7 bøger & 1214 sider senere, har læsedøgnet nu nået sin ende. 
Jeg nåede, at læse hele min planlagte stak(!!)! Til gengæld nåede jeg ikke engang, at spise halvdelen af de indkøbte snacks - så jeg skal leve af chokolade & snoller den næste uges tid (nøøøøøjh, hvor ærgerligt, hva?).
Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om, at læse så mange korte bøger denne gang. Altså, det er effektivt i udrydningen af de ulæste bøger på reolen, men jeg kan godt mærke, at jeg denne gang har manglet, at fordybe mig rigtigt i en bog. Jeg må se, om jeg kan finde en gylden mellemvej til næste gang.
Her om lidt vil jeg tage en lur, før jeg går i krig med lejligheden, der i høj grad trænger til det efter de sidste 24 timer ... 

Anyhow - tak for denne gang, allesammen. Jeg håber, at I har nydt læsedøgnet & at vi læses ved igen i efteråret! 

Du kan også følge mit læsedøgn på:
🔖Instagram • Twitter • Goodreads🔖