lørdag den 21. april 2018

Dewey's Read-a-Thon: april '18

{"Sprækker i virkeligheden" er en gave fra Forlaget Facet.}


Så er det endnu engang ved at være tid til det halvårlige læsedøgn i Deweys ånd, nemlig lørdag d. 28. april og åh, hvor jeg glæder mig denne gang. Forstå mig ret - jeg glæder mig altid til readathon, men læsningen bliver nedprioriteret i stor stil for tiden, så det kære læsedøgn er mere end tiltrængt. 

Jeg har, som altid, udvalgt en lille læsestak og efter succesen med de lidt kortere bøger i efteråret, har jeg valgt bøger ud fra deres længde endnu engang.

"Love her Wild" af Atticus Finch på 240 sider.
Dette er en bog jeg har haft øjnene på længe og derfor valgte jeg at bestille den hjem til læsedøgnet. Det er en samling digte, som instagrammeren Atticus har udgivet og den har godt nok fået utrolig blandede anmeldelser, men der er et eller andet ved den der drager mig, så nu får den chancen.

"Clockwork Angel" (manga udgave) af Cassandra Clare på 243 sider.
"The Infernal Devices" er en af mine favorit Clare-serier og en tegneserieudgave af etteren virker som en perfekt tilføjelse til stakken.

"An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld" af Cassandra Clare på 208 sider.
Endnu en bog i Clare-kærlighed delen af stakken. Denne er en oversigt over de mange karaktere, som jeg har holdt af i bøgerne og jeg glæder mig til, at genopfriske min hukommelse med smukke illustrationer til.

"Out Numbered Days" af Neil Hilborn på 63 sider.
Jeg kender bedst Hilborn fra hans OCD-digt, der gik viralt på youtube for nogle år siden og det giver mig stadig kuldegysninger, så nu vil jeg se, om resten af hans digte gør det samme.

"The Sun and Her Flowers" af Rupi Kaur på 256 sider. 
Jeg læste "Milk and Honey" under sidste læsedøgn og jeg elskede den, så eftersom jeg ikke har haft muligheden for, at dykke ned i hendes nye bog endnu, bliver læsedøgnet tidspunktet.  

"Sprækker i virkeligheden" af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum på 144 sider.
En samling af 8 noveller med paranormalt tema? Ja tak. Jeg forestiller mig, at denne vil være (u)hyggelig hen på aften/de første nattetimer, hvor øjnene er trætte og sindet trænger til et lille kick.

"Litteratur" af Dan Ringgaard på 60 sider, som jeg også har fundet som e-bog på 1t. 22min. på Mofibo, som er tiltænkt min vej hjem fra arbejde og måske en lille gåtur hen på aftenen. 
Det er ikke en bog, der ligger højest i min stak, men det gælder om at udnytte tiden fuldt ud og de minutter hvor jeg ikke kan sidde med en fysisk bog i hænderne, er denne oplagt og perfekt. 

Dermed har jeg samlet en stak på omkring 1200 sider, hvilket virker af meget, men digtsamlinger og tegneserier er nok hurtigt læst. Derfor tænker jeg også, at jeg kan gå på jagt på bogreolen, hvis jeg når igennem stakken i god tid - der er jo heldigvis nok at tage af.Skal du være med & har du planlagt din læsning?