tirsdag den 27. februar 2018

Identitetskrise af nørdet format


Pottermore er en fantastisk hjemmeside med mange muligheder for os der ikke kan få nok af universet.
Du kan dykke ned i så mange forskellige sager og der er næsten ikke noget derinde, du ikke kan lære.
Der er endda en fin quiz med den fine fordelingshat og når du har svaret på et par spørgsmål, fortæller den dig hvilket hus du hører til. 
Det er så her mit problem med hjemmesiden starter. For jeg tog selvfølgelig testen. Og jeg blev selvfølgelig fordelt. Og sådan en test kan ikke tages om, for fordelingshatten ved naturligvis bedst (siger de). Nu er det bare sådan, at jeg, Hufflepuffen Malene, blev fordelt til Ravenclaw og mit gule hjerte bløder ved tanken.
Ravenclaw er skøn og for mange år siden, dengang jeg blev fordelt via en anden quiz, var det også Ravenclaw eller Hufflepuff jeg selv heppede på. Det blev dog Hufflepuff og jeg har siden da klædt mig i de gule farver, indsamlet og modtaget Hufflepuff grej og de særlige gule jubilæumsudgaver af 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' og været den bedste Hufflepuff, jeg evnede.
Derfor er jeg ramt af en god gammeldags Harry Potter-lignende identitetskrise, for hvad skal jeg ellers føle, når jeg føler mig hjemme et sted, men får at vide, at jeg hører hjemme et andet?

First World Problems: Harry Potter edition. 

En fødselsdagsgave der sparker røv, 
sammensat af min søde søster og hendes børn.

10 kommentarer:

 1. Jeg kender det godt, var så nervøs for at jeg ville få noget andet end Slytherin. For det betyder alligevel noget for en, selv om det bare er noget nørdet stuff xD men jeg tror nu også på, at man kender sig selv bedst og hvis det passer for dig, at du er Hufflepuff, så skal du da bare holde fast i det :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Så enig og det er også fjollet, at det betyder så meget, men det gør det jo. <3

   Slet
 2. Jeg tog en fordelingshats quiz for mange år siden på den side der siden er blevet Pottermore og der blev jeg fordelt til Gryffindor. Men da jeg for en måneds tid siden tilmeldte mig igen der blev jeg fordelt til Rawenclaw. Stor var min overraskelse og bestyrtelse. Jeg er Gryffindor med hud og hår og nu skal jeg lige pludselig til at være Ravenclaw. Det er ikke mit house. Jeg blev en kende sur og ked af det. Nu har jeg det som dig. Hvor hører jeg i det hele taget hjemme?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er simpelthen frustrerende - de burde have holdt fast i de første fordelinger!
   Jeg snød og tog en ny quiz på en ny profil og blev fordelt til Hufflepuff (<3) og nu kan jeg rent faktisk få mig selv til, at bruge hjemmesiden igen ..

   Slet
 3. Du er sød! Men du er jo også rigtig begavet, så Ravenclaw giver også god mening. Ravenpuff <3

  SvarSlet
  Svar
  1. En lille fod i hver lejr, må det jo være. <3

   Slet
 4. Jeg har det pærcis på samme måde! Da jeg første gang tog den blev jeg skuffet over at jeg kom på Hufflepuff og ikke Gryffindor, men da jeg læste om dem, og hvilken enskaber de har, blev jeg så glad for det, så da jeg tog den igen og jeg kom på Ravenclaw blev jeg helt sådan, hva fanden, og selv om jeg også holder meget af Ravenclaw, så synes jeg at jeg passer meget bedre ind til Hufflepuff og jeg er trist over at jeg ikke er det mere :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også nogle vilde skift, dine tests har taget!
   Jeg kan godt forstå, at du er frustreret, men som Regitze så sødt skriver, så kender du dig selv allerbedst - bedre end nogen test og føler du dig som en Hufflepuff, så skal du bare omfavne det - det vil jeg i hvert fald. <3

   Slet
 5. Åh, altså. Jeg forstår dig så udmærket.

  Selv har jeg altid defineret mig som en Ravenclaw. Det var det oplagte valg, der jeg bare vidste, jeg passede ind. Og da jeg så tog Pottermore testen (tilbage da de lige var åbnet), havnede jeg i Slytherin. Af alle steder.

  Da den nye Pottermore-test kom, landede jeg i Ravenclaw. Som jeg vidste, jeg burde være.

  Og derfor må det altså være en selv, der har den bedste fornemmelse i sidste ende. Hvis du føler dig som en Hufflepuff, ér du en! #housepride <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh my! Sikke et spring!
   Men du (og de andre i kommentarfeltet) har ret: jeg ved, hvor jeg hører hjemme. <3

   Slet