mandag den 4. februar 2019

Opsummering af januar 2019

{"Jeg ser dig" er et anmeldereksemplar fra Michella Rasmussen & "Ifølge Sawyer" er et anmeldereksemplar fra Palatium Books


Januar var laaaaaaaang. Som i uendeligt og uoverskueligt lang - længere end hele 2018. Og det var ikke fordi, måneden var dårlig som sådan, den blev bare ved og ved (og ved).
Alligevel kan jeg ikke rigtigt huske, hvad jeg har brugt tiden på andet end arbejde og ren afkobling med de søde mennesker i mit liv. 

Jeg læste lidt over 1500 sider fordelt over 5 bøger, hvor "Den lille prins" på synnejysk var en underholdende genlæsning af en skøn historie, "Ifølge Sawyer" var en virkelig afslappende og god historie, men "Jeg ser dig" er månedens absolutte favorit.

"Dear Evan Hansen" var til gengæld lettere antiklimatisk efter al den hype og endte faktisk med at være en skuffelse (og desværre også bogen, som jeg startede læseåret ud med).

Sjovt nok lyder mit læsemål på 5/65 og er on track so far (yay!).

Min bogreol er allerede blevet fyldt op med atter 10 bøger, men jeg størstedelen af skylden ligger hos bogudsalg i butikken og fristelserne all over (someone give me strength).

Februar er blevet skudt godt igang med selvforkælelse (very much needed, efter lange januar), kærestehygge og tiltrængt mig-tid. Resten af måneden skal bruges på forhåbentligt det samme, biografture (blandt andet Skammerens datter 2 (ENDELIG!)) og venindetid!