mandag den 1. oktober 2018

Opsummering af: September '18

{"For evigt, måske" er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls}


September har været travl og trættende, men også tæskelækker. Åbningen af den nye butik gik skønt, fødselsdage, familiesammenkomster, filmaftener og så var der også skoleopholdet - denne gang i Odense - der var en fornøjelse med elevtræf, forlagsaften, boghandleraften, forfatterbesøg, lækker mad og godt selskab, men som, som altid når jeg er omringet af mennesker 24/7, er enormt drænende. 
Dermed har september overrakt mig til oktober virkelig mættet på oplevelser og fuldstændig tom for energi og overskud.

På en eller anden måde lykkedes det alligevel mig, at få læst over 900 sider, fordelt på 4 absolut fantastiske bøger.

Da jeg ikke kan vælge, må "En bøn til havet" være månedens smukkeste og mest barske læseoplevelse, "For evigt, måske" månedens vigtigste, "Raptorer i paradis" månedens fedeste og den illustrerede udgave af "Harry Potter og de vises sten" må være månedens mest imponerende. 

Som I så nok kan regne ud, så er der ikke én eneste bog, som har skuffet mig i september. 

Goodreads-målet har rykket sig op på 60/65 (yay!) og mit Mountain-TBR lyder på 10/24 (knap så yay ...).

Jeg har slet ikke tal på antal nye bøger i september, da jeg både har købt en del, fået en del via arrangementerne på skoleopholdet og har modtaget både gaver og anmeldereksemplarer, men jeg er nok oppe på omkring ... 15? Måske.

Den første halvdel af oktober skal tages med absolut ro. Foruden arbejde vil jeg så vidt muligt bare slappe af og samle energi ind til den anden halvdel af oktober, som både byder på efterårets Read-a-Thon og så er det endelig blevet tid til årets Bogforum! 

Ses vi?