søndag den 9. september 2018

Konkurrence #16: 5 år med bloggen


I går, den 8. september, var det hele 5 år siden, at jeg for første gang udgav et indlæg her på bloggen. 
Meget er sket siden da, både i forhold til billeder, opsætning og naturligvis også mine ord - det hele er under konstant udvikling og selvom de første indlæg stadigvæk kan få mig til at rynke på næsen, så er det helt sjovt, ind i mellem at klikke sig tilbage og mindes den stille opstart. 
Omend jeg ikke altid har været så god en ven for bloggen og kun besøger den sporadisk og i perioder, så har den altid været en ven for mig & det venskab synes jeg, at vi skal fejre. 

Derfor udlodder jeg et eksemplar af en bog, jeg for nyligt har læst og der med sine ord og sine flotte illustrationer virkelig rørte mig dybt. 
Det drejer sig om "En bøn til havet" af Khaled Hosseini og det er en bog, jeg virkelig gerne vil dele med flere, for på trods af sin korthed, så kan den virkelig noget særligt.


For at deltage, skal du ganske enkelt bare kommentere indlægget her med en boganbefaling og omend det ikke er et krav, vil jeg selvfølgelig være glad, hvis du også følger bloggen på Bloglovin' (der er sådan en fancy widget i højre side).
Derudover skal du have en dansk adresse, som bogen kan blive sendt til.  

Konkurrencen løber til og med d. 23. september, hvorefter jeg hurtigst muligt vil få trukket en vinder og sendt gevinsten afsted mod sin nye ejer. 

Held & lykke og rigtig skøn søndag.