lørdag den 28. april 2018

Dewey's Read-a-Thon: Følg mit læsedøgn #8

{"Sprækker i virkeligheden" er en gave fra Forlaget Facet}

Dette indlæg vil blive opdateret løbende 🕮


Kl. 09.19: Jeg er SÅ klar ... til at tage på arbejde. Til gengæld er alt herhjemme klar, så når jeg får fri, skal jeg lige ud og få handlet de sidste ting - med en lydbog i ørerne - og SÅ er jeg også klar til readathon. 
Som altid ser jeg sådan frem til, også at følge jeres læsedøgn, så hvis I er med, så smid gerne nogle links i kommentarfeltet og så smider jeg jer på min besøgsliste, når jeg igen er hjemme.
Jeg håber, at I får en fabelagtig start på readathon og så læses vi forhåbentligt ved! 


Kl. 15.39: Jeg er endelig hjemme fra arbejde, har fået pakket de nyindkøbte madvarer væk (hvilket blev en noget blandet omgang, da jeg havde lyst til alt og ingenting ...) og lige nu lytter jeg til "Litteratur" af Dan Ringgaard, mens jeg opdaterer mig selv rundt omkring på de sociale medier. 
Jeg er, selvfølgelig, allerede igang med snacks (chips, naturligvis(for det er alligevel for tidligt, at lave aftensmaden)) og jeg glæder mig til, at synke tilbage i sofaen og læse. 

Kl. 16.05: Jeg bliver altid så latterligt overrasket over, hvor hurtigt tiden går, når jeg summer rundt på de sociale medier. Ak.
Nå, men "Litteratur" blev jeg færdig med 5 minutter efter sidste opdatering & den var ret hyggelig - det er sjovt, at høre om dét, man nærmest har dedikeret det meste af sit liv til, ikke?

Nu er det tid til, at finde den næste bog frem i stakken, som jeg tænker bliver "Love Her Wild" af Atticus.
Hvordan går det hos dig?  


Kl. 17.27: "Love Her Wild" var fin - nogle digte gav mere mening end andre (som det vist bør være med poesi) - og så blev jeg glædeligt overrasket over alle de fine billeder, der også var i digtsamlingen - det bidrog virkelig til stemningen!
I mellemtiden har jeg også droppet det aftensmad, jeg egentligt havde handlet ind til og så har jeg bestilt pizza, fordi pizza. 

Mens jeg venter på pizzabuddet, vil jeg læse lidt i "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld", som også har fine billeder!  

Kl. 17:57: Pizzaen er netop ankommet (jatak!) og jeg har fundet det nyeste afsnit af "Grey's Anatomy" frem.
Derfor holder jeg en kort spise-se-tv-pause & så vender jeg stærkt tilbage, når jeg har fået min næring (på både den ene og den anden måde).
Jeg håber, at I hygger jer derude! Kl. 19.00: Maden er spist og jeg fortryder absolut ikke mit valg om, at bestille maden udefra alligevel - det er nemt, lige til og jeg kan hurtigt gå igang med læsningen igen. Så det er det jeg vil nu - altså, læse videre i "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld". Det er et virkelig hyggeligt gensyn med mange af de karakterer, jeg har stiftet bekendtskab med og så er den altså flot. Virkelig flot!

Kl. 20.22: Jeg blev færdig med "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld" og hvor var den fin! Jeg får helt lyst til at genlæse alle TMI og TID bøgerne, men det må blive en anden god gang.
Lige nu kæmper jeg lidt mod trætheden - jeg kan godt mærke, at jeg ikke har fået meget søvn de seneste nætter..
Derfor vil jeg surfe lidt rundt på de sociale medier og finde noget sukkerholdigt frem, før jeg fortsætter med læsningen.Kl. 21.19: Trætheden har ikke vundet endnu, men til gengæld er det ret sjovt, at se forskellen på, hvor frisk jeg så ud for 12 timer siden og på hvor fuldstændig slatten jeg ser ud nu. Power of makeup, you guys.
Anywho - næste bog bliver "Our Numbered Days" af Neil Hilborn og jeg er virkelig spændt på, om jeg får brug for Kleenex (som ved hans youtube-video).

Hænger I stadig i derude? 

Kl. 21.54: .... seriøst, hvad fanden er det, jeg læser???

Kl. 22.27: Okay, bortset fra digtet "OCD", som stadig giver mig kuldegysninger, så aner jeg ikke, hvad der foregik på de andre nogenoghalvtreds sider. Der var noget med nogle løg, en telefonbås, blegemiddel, bilulykke, et eller andet ... Jeg ved det virkelig ikke. Det var i hvert fald ikke en bog for mig, desværre.


Kl. 23.07: Okay, jeg er næsten kommet mig over irritationen over "Our Numbered Days" og jeg har besluttet mig for, at gå igang med "Sprækker i virkeligheden" af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum, som jeg håber, kan holde mig vågen lidt endnu.
OG så har jeg fundet chips frem. Og cola. For klokken er mange, jeg har været vågen for evigt & alle midler gælder, am I right?


Kl. 00.53: Jeg er netop blevet færdig med "Sprækker i virkeligheden" og omend den ikke var totalt uhyggelig, fik den mig alligevel til at krybe sammen på sofaen og gemme fødderne under dynen...
Lige nu holder jeg simpelthen gabefest, så jeg tænker, at jeg tager en bog med i seng og læser der indtil jeg falder i søvn.
Vi læses ved i morgen tidlig og fortsat god kamp til jer der stadig er vågne - I er for vilde!Kl. 08.59: Jeg er oppe igen efter en virkelig god omgang tiltrængt søvn. Jeg har ligget og læst lidt i "The Sun and Her Flowers" af Rupi Kaur og jeg vil fortsætte lige straks, når jeg har været på min tur gennem de sociale medier.
Lige nu lytter jeg til gammel musik og danser lidt rundt, for at vågne helt og på en god måde - det burde jeg virkelig gøre til en morgentradition!


Kl. 10.39: Den sidste side er netop blevet vendt i "The Sun and Her Flowers" og den var virkelig fin. Ikke mind-blowing som "Milk and Honey" var, men tankevækkende, ærlig og smuk.
Nu skal jeg lige ned og sætte vasketøj over, inden jeg fortsætter med den sidste planlagte bog i stakken, nemlig tegneserieudgaven af "Clockwork Angel" af Cassandra Clare. 


Kl. 11.29: Vasketøjet er sat over, jeg har fået lavet en morgen-smoothie og jeg er SÅ klar til at læse videre.
Slutspurten nærmer sig og endnu engang er jeg fuldstændig chokeret over, hvor hurtigt tiden går, men sådan er det, når man hygger sig, ikke? 

Hvad læser I her i de sidste timer? 

Kl. 13.53: Jeg blev færdig med "Clockwork Angel" for en lille halv time siden og har bare tullet lidt rundt i lejligheden siden. Jeg ville ikke begynde på en ny bog og jeg kan også godt mærke, at jeg er lidt ør i bolden efterhånden (ja, mere end normalt). 
Så jeg vil bare kigge ind til de forskellige bloggere de sidste minutter og nyde, at have nået målstregen endnu engang. 


Kl. 14.06: næsten 24 timer, 7 bøger & 1214 sider senere, har læsedøgnet nu nået sin ende. 
Jeg nåede, at læse hele min planlagte stak(!!)! Til gengæld nåede jeg ikke engang, at spise halvdelen af de indkøbte snacks - så jeg skal leve af chokolade & snoller den næste uges tid (nøøøøøjh, hvor ærgerligt, hva?).
Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om, at læse så mange korte bøger denne gang. Altså, det er effektivt i udrydningen af de ulæste bøger på reolen, men jeg kan godt mærke, at jeg denne gang har manglet, at fordybe mig rigtigt i en bog. Jeg må se, om jeg kan finde en gylden mellemvej til næste gang.
Her om lidt vil jeg tage en lur, før jeg går i krig med lejligheden, der i høj grad trænger til det efter de sidste 24 timer ... 

Anyhow - tak for denne gang, allesammen. Jeg håber, at I har nydt læsedøgnet & at vi læses ved igen i efteråret! 

Du kan også følge mit læsedøgn på:
🔖Instagram • Twitter • Goodreads🔖

84 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at følge dig og fordybe mig i bøger :-) Skal lige have handlet de sidste snacks og så ellers fordrive tiden til kl. 14

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde & jeg håber, at du fandt en masse lækre ting! :-)

   Slet
 2. God arbejdsdag og rigtig god læselyst når du kommer hjem. ;) Jeg opdaterer mit døgn på bloggen: https://www.giz-blog.dk/2018/04/mit-24-timers-read-thon-opdateres-lbende.html og på Twitter og Instagram under navnet @GiZmoAMH :D

  - Anne-Mette Højbjerg | www.giz-blog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg håber, at du har fået en god start! <3

   Slet
 3. Jeg er spændt på hvad du siger til Rupi Kaur og også den lille tænkepause om litteratur, jeg synes de plejer at være gode. Og perfekt format til readathon jo! Jeg skriver løbende på Skriverliv.dk hvis du får lyst at kigge forbi :) Håber du har overskud til læsning efter arbejde

  SvarSlet
  Svar
  1. "Litteratur" var simpelthen så fin - lidt sjovt at høre om, når det nu er så stor en del af ens liv, ikke? :-)
   Overskuddet er heldigvis i topform - det er jo som juleaften ;-)

   Slet
 4. Dejligt du er så fremsynet at have det hele klar :) Jeg mangler stort set alt andet end bøgerne, men der jo tid endnu ;)
  Mit døgn kan følges på min blog www.readersworld.dk, på bloggens FB side og instagram. Så er jeg vist dækket ind ;)
  Glæder mig til at følge dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at du nåede det hele & ja, det er så fedt, med alle de forskellige platforme til at dele på <3
   Rigtig god fornøjelse!

   Slet
 5. Haha, min første reaktion, da jeg læste de første ord i din indledning: "Wait what!?" :D

  Jeg deltager vanen tro og opdaterer også mit indlæg på www.denlillebogblog.dk :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha, jeg følte mig også gevaldig snydt, da jeg måtte forlade bøgerne i morges ;-)

   Hvor skønt - vi læses jo nok ved, så! <3

   Slet
  2. God idé med lydbog. Det får jeg ikke rigtig dyrket under denne readathon, men det er nu ellers praktisk :-)


   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  3. Normalt havde jeg heller ikke valgt det, men det var en god måde, at komme med på næsten fra start, mens jeg handlede ind og kørte bil. :D

   Slet
  4. Åh pizza! *savle* Er misundelig - har selv spist en skål med græsk yoghurt og frisk banan! :D (det skulle være hurtigt at lave)


   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  5. Hahaha, det lyder også lækkert! Jeg er dog glad for mit ostede (og virkelig lette) valg. :D

   Slet
  6. Jeg har tænkt på pizza lige siden, og det er din skyld, hæhæhæ! :D
   Note til mig selv: Har fortjent pizza til efterårs-readathon. Basta.

   Slet
  7. Jeg beklager (sådan da) :P
   Fornuftigt! Så lader jeg også være med, at bilde mig selv ind, at jeg gider at lave rigtig mad til begivenheder som denne :P Who was I kidding?

   Slet
  8. Personligt synes jeg godt, at min ægtefælle kunne være lidt mere servicerende, men de seneste timer er det mig, der har været forbi kontoret flere gange med forplejning, hvor han spiller computer med et par af vennerne over nettet :D

   Slet
  9. Hahahaha, så må det være hans tur til at servicere næste gang ;-)!

   Slet
  10. Håber du har sovet godt. Jeg har puttet under dynen med en bog her fra morgenstunden, men om lidt står den på morgenmad, og så er det tilbage i sofaen for at læse :-)


   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  11. Det kan du tro, at jeg har. <3
   Det er altså også rart med en stille stund med bogen, inden man har alle de sociale medier at passe igen. :D

   Slet
  12. Morgendans! *thumbs up*
   Jeg har planlagt en lang cykeltur efter readathon - tænker det er meget godt efter at have siddet/ligget ned så længe :P

   Slet
  13. Woooohoooo!
   En cykeltur? Nu får jeg det helt skidt med min planlagte lur. :P Jeg burde nok være så fornuftig, men ... det er jo også søndag :P

   Slet
  14. Hehe, søvn skal ikke undervurderes! Vi har pt. strålende solskin (igen!), så nu skal jeg ud og nyde det! Nåede faktisk også lidt læsning på et tæppe efter frokost... arh men jeg bliver jo helt forvænt :P


   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  15. Hahaha, jamen rigtig god tur & fornøjelse så. :D
   Jeg ruller bare for, så jeg ikke kan se den grå himmel ;-)
   Tak for denne gang!

   Slet
 6. Rigtig god læselyst. Glæder mig til at følge dig :)
  Jeg opdaterer løbende på min blog http://etkapitelmere.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at du nåede igennem hele din læsestak :)
   Forsat god søndag!

   Slet
  2. Det er en lille sejr, i hvert fald. :D
   Tak & i lige måde!

   Slet
 7. Ih, god arbejdslyst! Jeg glæder mig til at følge dig, når du kommer hjem igen <3

  Nu sidder jeg bare utålmodigt og venter på, at klokken bliver 14 :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Jeg er lidt småstresset over, at tiden går så hurtigt, nu jeg endelig er hjemme, haha! :D <3

   Slet
  2. Haha, sådan er det bare hver gang, tiden flyver! :D <3
   Men det ser ud til at gå fantastisk - og sikke en god idé med pizza!

   Slet
  3. Det er så vildt. :D
   Det går stille og roligt i hvert fald & pizzaen var den bedste beslutning, jeg har truffet i dag. Næsten i hvert fald :P

   Slet
 8. God arbeidsdag! Og eg ser fram til lesinga di når du kjem heim :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak & god fornøjelse, hvis du også er igang med læsningen! :-)

   Slet
 9. Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn ❤️ Jeg opdaterer denne gang kun på Instagram, på @words.and.music

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde - mon ikke, jeg finder vejen forbi din profil også? <3

   Slet
  2. Det må du endelig gøre <3

   Hvor er det sejt, at du allerede er gennem første bog på trods af arbejde!
   Jeg starter først kl 17.00, da jeg har lovet at vente på dem jeg skal buddy-reade med, der skulle arbejde. Jeg kan snart ikke vente længere!!

   Slet
  3. Ejjj, det må have været næsten uudholdeligt! Men hvor lyder det hyggeligt, at I er flere om at læse sammen - det er simpelthen det bedste! <3

   Slet
  4. Det har godt nok været svært, når man har set så mange læseglade folk rundt omkring 😅
   Men det er virkelig hyggeligt at læse sammen og diskutere undervejs. Jeg er nu 169 sider inde.

   Du har da nået en hel del. Helt vildt sejt gået ❤️😀

   Slet
  5. Hahaha, det kan jeg dælme godt forestille mig! :D
   Sådan - det går da godt ved jer! <3

   Slet
  6. Ja, det går udmærket! Første bog er nu læst! Men trætheden er også begyndt at melde sig 😫

   Slet
  7. Wohoo! :D
   Og forståeligt - klokken er jo mange efterhånden!

   Slet
  8. Det tør siges! Holdt du ud? 😀

   Slet
  9. Overhovedet ikke, hahahaha. Jeg endte med at sove mere end forventet, men det var rart & tiltrængt. :D

   Slet
  10. Det er altså også vigtigt at kalde den, når øjnene bliver for tunge! Min erfaring siger også, at jeg får mere ud af de 24 timer i forhold til læsning, hvis jeg faktisk sover lidt.

   Ja, i andre har jo kun 45 minutter tilbage af readathon'et. Jeg har helt til kl 17. Så jeg satser på at læse de sidste 140 sider ca. I "Blue Lily, Lily Blue" og så måske en enkelt kort bog mere 😀

   Slet
  11. Lige præcis :P

   I fortsætte til 17? Hvor fint - så må du have nogle rigtig gode læsetimer. :D

   Slet
 10. God arbejdslyst og jeg glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om at du har haft et skønt readathon, men ærgerligt at den ene der ikke levede op til forventninger. Jeg kunne godt mærke, at min slagplan ikke var så god, men hey, jeg fik da fulgt med på Instagram :) Og endnu en gang: SÅ sejt at du nåede din stak! :)

   Slet
  2. Hahaha, jeg fik ikke fulgt så godt med nogle steder, men der er dælme også mange platforme efterhånden. :P <3

   Slet
 11. Er selv lige kommet hjem fra arbejde og tror måske lige jeg skal have en lille morfar inden jeg tager fat på bøgerne ;) God læselyst når du kommer til det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, jeg overvejede virkelig også en morfar, meeeeeeeen sukker må være vejen frem her! ;-)
   Tak og i lige måde! <3

   Slet
  2. Det går jo fint hos dig :) Mums kunne godt spise noget med sukker, men fik ikke købt noget på vej hjem og det eneste vi har i skuffen ( tro mig jeg har endevendt alle skuffer og kigget de samme steder flere gange ) er chokoladekiks og det gider jeg simpelthen ikke at spise. Godt jeg snart skal i seng ;)

   Slet
  3. Øv, hvor ærgerligt :P Jeg har, som altid, købt meget mere, end jeg egentligt kan spise. Hvornår lærer jeg det??
   Jeg synes også, at jeg kan høre min seng kalde .. Nu må vi se hvor længe jeg kan ignorere den :P

   Slet
 12. Så hyggeligt, at du også er med denne gang :0) Glæder mig til, at følge med i din læsning søde <3 God læselyst :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde til jer, søde Karina! <3

   Slet
  2. Åh, æv at "Our Numbered Days" ikke levede optil dine forventninger, søde <3 Ja, frem med snackene - dem kan vi ikke være foruden :0) Håber at du hygger og nyder den bog, som du er ved at læse nu <3

   Slet
  3. Den var i hvert fald en del bedre! <3
   Og nej, snacks er en nødvendighed ;-)

   Slet
  4. Godmorgen <3 Åh, sorry - mine trætte øjne læste det som i, at bogen ikke var, hvad du havde håbet på, men så fedt, nu når det er bedre :0)

   Slet
  5. Altså, "Our Numbered Days" var SÅ skuffende, men den næste bog i rækken, "Sprækker i virkeligheden", var meget interessant (og lidt småskummel). :P
   & godmorgen <3

   Slet
  6. Oki, så var det rigtig nok :0) Det lyder spændende!
   Tiden suser altid afsted for mig under readathon - alt for hurtigt, men ja så er det fordi at vi hygger.!
   Nu skal Isabel og jeg ind og dyste lidt om, at stå på hænder - hehe - måske at jeg vinder - eller ikke :0)
   God slutspurt søde <3

   Slet
  7. Jeg kan heller ikke helt følge med, men det har været SÅ rart, at dedikere et døgn til læsningen igen. <3
   Rigtig god søndag til jer. <3

   Slet
  8. Det har været så hyggeligt at følge med i din læsning og hygge! Du er så sej! Hold op, hvor har du fået læst meget <3
   Tusind tak for denne gane!

   Slet
  9. Selv tak, søde, for endnu et dejligt delt læsedøgn! <3

   Slet
 13. Hvor spøjst at du også startede med en tænkepause. De er virkelig gode :D
  Håber du får et fortsat godt readathon. Jeg glæder mig til at læse flere opdateringer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de nemlig - især til readathon. :D
   I lige måde, søde! <3

   Slet
  2. Har set du fik færdiggjort "An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld" og jeg glæder mig altså vildt meget til at få den læst! <3

   Slet
  3. Det skal du altså også! Og så synes jeg det er skønt, med et lille sneakpeak til den nye serie - så kan vi rigtig glæde os! xD

   Slet
 14. Lyder som om du er kommet godt igang. Jeg er lige blevet færdig med den første bog, og håber at nå en til inden jeg skal tænke på aftensmad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt - god fornøjelse og velbekomme på forhånd <3

   Slet
 15. Ih, god læselyst til dig! Litteraturtænkepausen er så fin, synes jeg. Men jeg er også kæmpefan af tænkepauser. Jeg startede også med at læse én tænkepause til dette års readathon :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut enig! Jeg har først fået øjnene op for dem for nyligt, men åh, jeg skal have fingrene i flere.
   Jeg håber, at du får læst gode ting! <3

   Slet
 16. Rigtig god læselyst! :-D

  Jeg kan også mærke trætheden melde sin ankomst. Så holder lige en pause, hvor jeg får fordøjet den seneste bog, og så håber jeg, at der kan tankes lidt op på energien, så jeg klarer en time eller to mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak & i lige måde. :D

   Det er altid spændende at se, hvor længe man kan skubbe søvnen ... Jeg er træt, men langsomt gået over i det over-trætte, så det er jo ... spændende! :P

   Slet
  2. Tænk at der skulle gå så mange timer, og så mange gange jeg var herinde og følge med inden jeg skrev endnu en kommentar.
   Tak for at jeg måtte følge med - det har været en fornøjelse. Jeg synes dine billeder i indlægget er skønne. De har virkelig gjort mig glade, hver gang der kom et nyt :-)

   Må du ha' en skøn søndag! :D

   Slet
  3. Hvor er du sød - selv tak, for at have læst med & delt dit læsedøgn! :-)
   Rigtig god søndag. <3

   Slet
 17. Det var da træls, at bogen ikke var noget for dig. Jeg er lige blevet færdig med Historien om en dreng, og den var helt fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald svært skuffet, men dejligt, at din bog var mere værd <3

   Slet
 18. Imponerende, at du har fået læst så meget! Og nice touch med chips og cola - det skal jeg altså også have næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeres sandwiches så nu heller ikke dårlige ud! ;-)
   Det er så hyggeligt, at du fik klemt læsning ind med E også! <3

   Slet
 19. Det ser ud til at du har haft et herligt læsedøgn - jeg håber altså sådan, at vi snart kan holde readathon sammen igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak! Selvfølgelig falder det næste læsedøgn weekenden inden Bogforum, så det er også bare dumt :( <3

   Slet
 20. Hvor var det hyggeligt at læse om dit læsedøgn! Jeg kunne desværre ikke deltage denne gang, satser på efteråret :)

  SvarSlet