lørdag den 21. april 2018

Dewey's Read-a-Thon: april '18

{"Sprækker i virkeligheden" er en gave fra Forlaget Facet.}


Så er det endnu engang ved at være tid til det halvårlige læsedøgn i Deweys ånd, nemlig lørdag d. 28. april og åh, hvor jeg glæder mig denne gang. Forstå mig ret - jeg glæder mig altid til readathon, men læsningen bliver nedprioriteret i stor stil for tiden, så det kære læsedøgn er mere end tiltrængt. 

Jeg har, som altid, udvalgt en lille læsestak og efter succesen med de lidt kortere bøger i efteråret, har jeg valgt bøger ud fra deres længde endnu engang.

"Love her Wild" af Atticus Finch på 240 sider.
Dette er en bog jeg har haft øjnene på længe og derfor valgte jeg at bestille den hjem til læsedøgnet. Det er en samling digte, som instagrammeren Atticus har udgivet og den har godt nok fået utrolig blandede anmeldelser, men der er et eller andet ved den der drager mig, så nu får den chancen.

"Clockwork Angel" (manga udgave) af Cassandra Clare på 243 sider.
"The Infernal Devices" er en af mine favorit Clare-serier og en tegneserieudgave af etteren virker som en perfekt tilføjelse til stakken.

"An Illustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of Downworld" af Cassandra Clare på 208 sider.
Endnu en bog i Clare-kærlighed delen af stakken. Denne er en oversigt over de mange karaktere, som jeg har holdt af i bøgerne og jeg glæder mig til, at genopfriske min hukommelse med smukke illustrationer til.

"Out Numbered Days" af Neil Hilborn på 63 sider.
Jeg kender bedst Hilborn fra hans OCD-digt, der gik viralt på youtube for nogle år siden og det giver mig stadig kuldegysninger, så nu vil jeg se, om resten af hans digte gør det samme.

"The Sun and Her Flowers" af Rupi Kaur på 256 sider. 
Jeg læste "Milk and Honey" under sidste læsedøgn og jeg elskede den, så eftersom jeg ikke har haft muligheden for, at dykke ned i hendes nye bog endnu, bliver læsedøgnet tidspunktet.  

"Sprækker i virkeligheden" af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum på 144 sider.
En samling af 8 noveller med paranormalt tema? Ja tak. Jeg forestiller mig, at denne vil være (u)hyggelig hen på aften/de første nattetimer, hvor øjnene er trætte og sindet trænger til et lille kick.

"Litteratur" af Dan Ringgaard på 60 sider, som jeg også har fundet som e-bog på 1t. 22min. på Mofibo, som er tiltænkt min vej hjem fra arbejde og måske en lille gåtur hen på aftenen. 
Det er ikke en bog, der ligger højest i min stak, men det gælder om at udnytte tiden fuldt ud og de minutter hvor jeg ikke kan sidde med en fysisk bog i hænderne, er denne oplagt og perfekt. 

Dermed har jeg samlet en stak på omkring 1200 sider, hvilket virker af meget, men digtsamlinger og tegneserier er nok hurtigt læst. Derfor tænker jeg også, at jeg kan gå på jagt på bogreolen, hvis jeg når igennem stakken i god tid - der er jo heldigvis nok at tage af.Skal du være med & har du planlagt din læsning? 

10 kommentarer:

 1. Du må have et rigtigt godt læsedøgn :)

  Desværre er jeg ikke med denne gang, da den falder i min arbejdsweekend :( Men jeg vil heppe på jer alle sammen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak & øv med arbejde - rigtig god arbejdslyst. <3

   Slet
 2. Spændende og varieret bunke, du har samlet dig!

  Jeg er også med denne gang (og skal for en gangs skyld ikke arbejde om søndagen!). Bøgerne er ved at være på plads, så jeg regner med at lave et indlæg om det i løbet af næste uge :-)

  God søndag!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt - jeg glæder mig til, at følge dit læsedøgn! <3

   Slet
 3. Jeg er også med denne gang! :)

  Min bogstak har jeg ikke helt fundet frem til endnu (og har først fået meldt mig til i dag, da jeg blev ved med at glemme det), men jeg håber, at du finder Ringgaards bog ligeså interessant som jeg gjorde, da jeg læste den for et par år siden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, tiden går også pludseligt hurtigt!
   Jeg glæder mig til Ringgaard - det bliver spændende, at læse OM litteraturen. :-)

   Slet
 4. Hvor er det hyggeligt, at du skal være med igen! Jeg skal også være med, men jeg skal også et smut til Aarhus, hvor jeg skal til blogger-brunch på Turbine. Det glæder jeg mig meget til, og tænker at jeg og Isabel begynder læsningen, når jeg kommer hjem. Isabels læsestak er fundet, så det er kun min, som jeg ikke helt hat fået på plads endnu, men det kommer nok inden for de næste par dage.
  Glæder mig til at følge med i dit læsedøgn, søde :0) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. God tur til brunchen - det lyder hyggeligt!
   Og dejligt, at både du og Isabel er med igen - jeg ser frem til, at følge jeres læsning. <3

   Slet
 5. Jeg skal være med! Jeg glæder mig til at følge din læsning )

  SvarSlet