søndag den 11. marts 2018

Serie søndag #15: Losing it

{"Som sendt fra himlen" & "Som du ser mig" er en gave fra forlaget LOVEBOOKS.}


'Losing it' er en serie på 3 selvstændige bøger, der passer godt sammen, men sagtens kan læses hver for sig.

"'Som stjernerne står' er en vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde kærligheden."

"'Som sendt fra himlen' er en skøn og sjov historie om at finde kærligheden, hvor man mindst venter det." 

"'Som du ser mig' er en gnistrende kærlighedshistorie." 


'Losing it'-serien er en sød, sjov og hammer god serie at forsvinde i.
Den er lidt, som et perfekt (muligvis også småfarligt) stykke kage: let, luftig og med så god en smag, at man ikke kan stoppe igen.
Faktisk er serien lige præcis sådan.

"Som stjernerne står" var sukkersød på den måde hvor, jeg egentligt godt kendte slutspillet, men jeg alligevel lod mig rive med og både blive lige så chokeret, fortvivlet og forelsket, som karaktererne var.

"Som sendt fra himlen" var min absolutte favorit - den var quirky, fjollet og dejligt ukompliceret, på den måde hvor jeg kunne koble helt fra og bare lade handlingen ramme mig stille og roligt.

"Som du ser mig" var mere mørk, - knap så luftig, om du vil - men stadig fængende, sød og fyldt med rejseeventyr.

Samlet set, er det sådan en serie jeg nu kigger på og sukker sådan lidt sødt over. Handlingen står ikke knivskarpt i min hukommelse længere, men følelserne når jeg ser bøgerne er ikke til at slå fejl af: den gjorde noget ved mig. 
Rikke skrev på et tidspunkt, at "Losing it"-serien var lige som "Anna og det franske kys"-serien, bare for det lidt ældre publikum og det er jeg ekstremt enig i. Så kunne du lide bøgerne om Anna og de andre, er du klar til noget lidt mere modent (og knap så uskyldigt), så er "Losing it" måske noget for dig.