tirsdag den 27. februar 2018

Identitetskrise af nørdet format


Pottermore er en fantastisk hjemmeside med mange muligheder for os der ikke kan få nok af universet.
Du kan dykke ned i så mange forskellige sager og der er næsten ikke noget derinde, du ikke kan lære.
Der er endda en fin quiz med den fine fordelingshat og når du har svaret på et par spørgsmål, fortæller den dig hvilket hus du hører til. 
Det er så her mit problem med hjemmesiden starter. For jeg tog selvfølgelig testen. Og jeg blev selvfølgelig fordelt. Og sådan en test kan ikke tages om, for fordelingshatten ved naturligvis bedst (siger de). Nu er det bare sådan, at jeg, Hufflepuffen Malene, blev fordelt til Ravenclaw og mit gule hjerte bløder ved tanken.
Ravenclaw er skøn og for mange år siden, dengang jeg blev fordelt via en anden quiz, var det også Ravenclaw eller Hufflepuff jeg selv heppede på. Det blev dog Hufflepuff og jeg har siden da klædt mig i de gule farver, indsamlet og modtaget Hufflepuff grej og de særlige gule jubilæumsudgaver af 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' og været den bedste Hufflepuff, jeg evnede.
Derfor er jeg ramt af en god gammeldags Harry Potter-lignende identitetskrise, for hvad skal jeg ellers føle, når jeg føler mig hjemme et sted, men får at vide, at jeg hører hjemme et andet?

First World Problems: Harry Potter edition. 

En fødselsdagsgave der sparker røv, 
sammensat af min søde søster og hendes børn.