søndag den 7. januar 2018

Opsummering af: December '17

{'Archers stemme' er en gave fra Lovebooks}.


Better late than never, right? I hvert fald er vi nu en uge inde i januar 2018 og jeg sidder og forsøger at gøre status over hvordan december var.
Skal jeg være helt ærlig? Så flyder de fleste af decembers dage sammen i et stort julet arbejdkaos og med endeløse indpakningsbevægelser (som jeg nærmest gjorde i søvne til sidst). December stod på adventssøndage, fødselsdagsfester (både mine egne og andres), der var samtaler til langt ud på natten, gavehygge og god mad, familie, juleaften og en nytårsaften der var perfekt på så mange måder. Før vi nåede nytåret helt, meldte en lille baby sin ankomst mange uger for tidligt og omend både hans forældre og alle vi andre fik et chok, så var det så smuk en måde at slutte december og 2017 af på - med søde Storm, der kom som en og tog os med en. 

Læsningen bød på omkring 1400 sider fordelt på 7 bøger, hvoraf 4 var planlagt julelæsning og de sidste 3 blev valgt efter humøret.

Månedens bedste bog var Troldeliv Julekalenderbogen, som var så skøn at læse i hver dag. Den bidrog virkelig til julehyggen og gav mig samtidig også følelsen af, at jeg rent faktisk fik læst noget midt i decembers travlhed.

Decembers værste bog mødte jeg ikke rigtigt, omend 'The Twelve Days of Dash and Lily' slægter sin forgænger på ved at være sød i læsestunden, men svær at genkalde noget som helst om nu, kun et par uger efter.

Mit Goodreads-mål sluttede på 76/75, hvilket naturligvis betyder, at jeg nåede det i år. 

Mit Mountain TBR-mål slutter på 35/36, hvilket er SÅ tæt på målstregen, at jeg ikke engang vil ærgre mig over det. Jeg prøver igen i år - dog med et lavere mål. 

Nye bøger var der mange af ... Min fødselsdag og juleaften var nemlig særligt indbringende og bød på 11(!!) firkantede pakker til mig og derudover har jeg også købt 5 bøger selv, hvilket sjovt nok giver 16 (#mathgenious).