lørdag den 2. december 2017

Opsummering af: November '17

{Reklame: dette indlæg indeholder gaver fra forlag}


November var vild, skøn og begivenhedsrig. Det var måneden hvor jeg stod tidligt op og drog mod det store København og Danmarks største bogmesse, Bogforum.
Det var måneden hvor alle julegaver blev købt, pakket ind og gjort klar. Det var også måneden hvor jeg genfandt min indre teenager til en High School Musical-forestilling min niece var med i og grunden til, at jeg nynner lige så mange sange derfra, som jeg nynner julesange.
Det var en måned med fart på og en måned jeg har nydt mere, end jeg nogensinde vil kunne sætte ord på.
Nu håber jeg bare, at december bliver lige så fin, som november viste sig at være.

Jeg fik læst 897 sider fordelt over 4 bøger - intet overvældende, men alligevel mere, end jeg troede, jeg ville få tid til.

Den bedste bog var uden tvivl 'Valget' af Sarah Engell og du kan læse min anmeldelse lige her

Jeg synes dog ikke, at jeg har læst nogle dårlige bøger i november. Tværtimod var alle 4 ret fine, på hver deres særlige måde.

Goodreads-målet er nået til 70/75 og jeg er dermed, med kun en måned tilbage, næsten i mål.

Mit Mountain TBR-mål er dog ikke kommet meget længere og lyder på 31/36, hvilket betyder, at jeg skal læse 5 bøger, som jeg har haft på reolen før årsskiftet og jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt jeg når det ... Nu må vi se.

I november har jeg købt 7 bøger og modtaget 9 som gaver fra forlag og forhandlere, så mit evigt voksende bibliotek, formerer sig tydeligvis stadig hurtigere, end jeg når at læse bøgerne - fantastisk!


I december står der selvfølgelig julelæsning på programmet. Der står også en hel del arbejde (butiksansat og jul = work work work work work work (skal synges, som Rihanna ville have gjort det), endnu mere julehygge, fødselsdagsfejring - både af mig, familiemedlemmer og så det kære jesusbarn - og når vi når helt til enden og der ikke er flere dage tilbage af december, så skal jeg fejre det nye år. 

Hvad glæder du dig mest til i december? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar