søndag den 31. december 2017

Nytårsrefleksioner: 2017

365 dage, 76 bøger og 22,310 sider. 

Her er en lille kort video med lidt baggrundsstøj - jeg havde ikke lige overvejet, at slukke for musikken først. 


En elevplads, en selvudvikling der batter og en ubeskrivelig glæde senere, er endnu et år ved at synge sit sidste vers og sikke et fantastisk år, det har været.
Jeg har været til Fantasy festival i Esbjerg, som var SÅ hyggeligt og hvor jeg for første gang sad på en scene og interviewede søde Katja Berger.
Jeg drog alene til det store København og endnu et fantastisk BogForum, hvor jeg, foruden at møde en masse fantastiske mennesker, endnu engang sad foran en lille flok - denne gang for, at være moderator i en samtale mellem Adam Silvera, Sarah Engell og Siri Petterson - det var både vildt, surrealistisk og naturligvis SÅ fed en oplevelse. 

Jeg har igen i år blogget meget sporadisk - denne gang har jeg dog ikke dårlig samvittighed. Forhastede indlæg er ikke gode indlæg og dét er jeg glad for, endelig at have indset.
Jeg har forsøgt mig med en bogbingoplade, med en sommer- og julelæseliste og jeg må atter erkende, at sådanne mål bare ikke er for mig. De er blevet brugt til inspiration, men jeg har ikke udført nogle af dem og det har jeg det egentligt helt okay med.

Derudover gennemførte jeg mit Goodreads-mål og mit Mount TBR-mål mangler jeg kun én enkelt bog ved, hvilket jeg også er ganske tilfreds med.


Jeg har, inspireret af Michella, lavet et diagram over min læsning i 2017, for jeg synes virkelig, at det giver stof til eftertanke, at se min læsning sat op på den måde. I kan læse Michellas fine indlæg her.


Som I kan se, har mit læseår slet ikke været skidt, når man ser på tallene.
Kun 2 bøger har fået 1 stjerne, 4 har fået 2 stjerner og så hele 29 med 3 stjerner, 31 (!) med fire stjerner og de resterende 10 har scoret fuld plade på stjerneskalaen.
Jeg har udvalgt de 5 bøger, som jeg mener, er de bedste her:'Milk and Honey' af Rupi Kaur, fordi den var stærk, smuk og fik mig til at føle SÅ mange ting på én gang.

'I det øjeblik, var jeg din' af Mhairi McFarlane (anmeldereksemplar), fordi den var sjov, spøjs og fordi Mhairi altid får mig til, at glæde mig over at være kvinde med hendes skønne karakterere. 

'Vejen til Panteon' af Boris Hansen (anmeldereksemplar), fordi jeg endnu ikke er kommet over, hvor vildt fed og unik den er.

'Haabet' af Mich Vraa, fordi den rev mit hjerte ud med dens ærlighed og fordi jeg var så involveret i historien, at jeg knap kunne være i min egen krop.

'Valget' af Sarah Engell (gave fra forlaget), fordi hun med bogen holder et spejl op foran os alle og viser os hvordan verden reelt ser ud og især hvordan de fleste af os pr. refleks reagerer i sådanne situationer.


I 2018 har jeg sat mig for, at læse 65 bøger og jeg hopper ned til et lidt mindre bjerg og målet er derfor Mount Blanc med 24 bøger.
Dette er mine eneste deciderede mål, ud over selvfølgelig fortsat at være glad.


Endnu engang tak for et fantastisk år, hav en vidunderlig aften og så ses vi forhåbentligt i 2018. 

8 kommentarer:

 1. Sikke mange skønne ting, som kommer til, at ske i 2018! Rigtig godt nytår, søde Malene - og tak til og for dig❤️��

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut <3 Selv tak og jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år. <3

   Slet
 2. Rigtig godt nytår! Jeg håber, at 2018 byder på mange gode oplevelser for dig :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 3. Det er dæleme dejligt at høre, du har fundet noget ro i tilværelsen. Selvfølgelig også, at du er glad for at være en del af team-boghandler! :D ahha. Rigtig godt nytår til dig også, og tak for alt det gode indhold du bidrager til cyperspace.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan slet ikke beskrives, hvor rar en følelse det er! :D
   Selv tak, søde Michella - du er en perle! <3

   Slet
 4. Tak for den ærlige, fine video! Godt nytår :)

  SvarSlet