søndag den 26. november 2017

Læseliste #2 - Jul '17

“I will honor Christmas in my heart, and try to keep it all the year.” 


Der er kun 5 dage til kalenderen lyder på december og det betyder, at årets julelæsestak er fundet frem.
Jeg har ingen idé om, hvad jeg reelt når at få læst, men disse 5 bøger, er bøger jeg virkelig håber på at nå, inden måneden er omme. 


🎄 Øverst på listen ligger 'Troldeliv Julekalenderbogen', som jeg har planer om, at læse i hver dag. Den starter d. 30. november og der er et par sider til hver dag indtil d. 25. december.
Det burde ikke være helt umuligt for mig og jeg håber virkelig, at den kan bidrage til den daglige julestemning.


🎄 'The Twelwe Days of Dash and Lily' er også at finde i stakken og jeg er lidt spændt på at se, om der er lidt mere julestemning i denne, end der var i den første bog om Dash og Lily. 

🎄 Jeg har intet læst af den populære Terry Pratchett, men da jeg for nogle uger siden faldt over 'Father Christmas's Fake Beard', var jeg ikke i tvivl om, at den virkede lige tilpas hyggelig og spøjs, og derfor røg den med det samme i indkøbskurven.

🎄 'Julen er hjerternes fest' har jeg luret lidt på i butikken og forleden dag endte jeg altså med, også at købe den til julelæsningen. Det er 4 små julefortællinger og jeg kan godt lide ideen med, at jeg kan tage de her små bidder ad gangen, i en ellers travl december. 

🎄 Sidst, men ikke mindst, har jeg også tænkt mig at læse 'Nisseole på farten', som er en meget lille og meget kort nissehistorie. 


Har du nogle særlige læseplaner her i december? 

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle gode ideer til julebøger - tak! ♥

  Troldeliv stod egentlig på min liste, men jeg har ikke nået at købe den, og da jeg lige har shoppet en del bøger, så bliver det nok i år. Men så kan den passende ryge på listen over, hvad jeg skal læse næste år, sammen med den Pratchett-bog, du nævner. Den lyder sjov :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! <3

   Der sker jo absolut heller intet ved, at lægge planer for læselisten til næste år allerede. ;-) <3

   Slet
 2. Uh en hyggelig julestak :) Jeg skal læse Dickens "Et Juleeventyr", som jeg fandt på Bogforum og aldrig har læst, "The Snow Child" af Eowyn Ivey og nogle af vinterhistorierne fra Astrid Lindgrens Bulderby-bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, 'Et Juleeventyr' er fantastisk - glæd dig!
   Og hvor lyder det perfekt med Lindgren også. <3
   God fornøjelse :')

   Slet