mandag den 20. november 2017

Bogforum 2017 - Søndag d. 12.11

Søndag morgen fik jeg pakket bilen, tjekket ud fra Danhostel og så drog jeg afsted til det eksklusive YA-arrangement, som jeg har skrevet mere om her.
Det tog en god del af formiddagen, men det var også på SÅ mange måder den perfekte start på den sidste dag.Først på mit egentlige program stod Paula Hawkins og signering af hendes bøger, så efter YA-arrangementet (og lidt frisk luft) tullede jeg over i køen dertil, så jeg kunne få signeret mit eksemplar af 'Kvinden i toget'.


Derefter stod Adam Silvera på programmet igen og ham måtte jeg selvfølgelig se.
Denne gang snakkede han om homoseksualitet i hans bøger, hvordan det er miljøbestemt og ændrer sig fra sted til sted. Han talte igen om hans tatovering og viste den også frem til publikum - jeg elsker virkelig ideen bag den.
Jeg har endnu engang et lille klip med rystende hænder og dårlig lyd, men her taler han blandt andet om, at være vokset op i Bronx og senere i livet at få et arbejde inde i byen: 
Så blev det tid til at se Ditte Wiese og hun er bare lige så herlig i virkeligheden, som på de sociale medier!
Hende og Eva Lucia snakkede om Dittes bog 'Provinspis' og om hovedkarakteren Ida, der finder sine omgivelser afsindigt kedelige. 

Det lyder til, at være en af de sjældne rå og hammer ærlige ungdomsbøger, hvor Ditte har droppet dét, at pakke det ind i vat og gøre det hele lidt mere rosenrødt. 'Provinspis' er uden tvivl røget ret langt op på min to-read liste, efter at have set og hørt Ditte tale om den. 


Jeg havde egentligt mere på programmet derefter, men jeg kunne mærke, at jeg var godt brugt og med den lange tur hjem i tankerne, valgte jeg at trække mig tilbage og finde mine ting, min bil og efter et par (laaange) timer også min lejlighed i Sønderborg.

Tak for en skøn weekend til arrangørerne bag Bogforum, til alle de hjælpende hænder, til forlagene og deres mange fantastiske forfattere, og selvfølgelig også til mine medbloggere og alle de skønne mennesker, jeg har mødt i løbet af weekenden.
Vi ses forhåbentligt næste år! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar