onsdag den 22. november 2017

Bogforum 2017 - Signeringer

{Reklame: dette indlæg indeholder anmeldereksemplarer og gaver fra forlag}.

Den største del af Bogforum er selvfølgelig, at få set alle de forfattere du holder af og hvis bøger du har elsket. Derfor er dét, at få signeret dine eksemplarer af disse forfatteres bøger naturligvis også en kæmpe del af hele oplevelsen og år efter år medbringer jeg en masse bøger og placerer mig i diverse køer, for at få et navn skrevet i dem. 
I år har jeg tænkt mig, at dele disse skønne skriblerier med jer og here they come: 


'Stalker' af Michella Rasmussen, 'Over sløret' af Nicole B. Rødtnes & 'Valget' af Sarah Engell ('Valget' er en gave fra CarlsenPuls).


'Odinsbarn' & 'Evnen' af Siri Pettersen (og mine skræmmende punktummer fra YA-arrangementet ('Evnen' er en gave fra Høst & Søn)). Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg ikke tog 'Råddenskab' med til Bogforum, men jeg tror på, at jeg møder Siri igen. 


'Den dag jeg glemmer' & 'De dør begge til sidst' af Adam Silvera (<3 (begge bøger er gaver fra Gyldendal Ung)). 


'Skæbnemageren' af Kenneth Bøgh Andersen og Lars Gabel, samt et fint postkort jeg fik til signeringen. 


'Troldeliv Julekalenderbogen' af Peter Madsen og Sissel Bøe, samt en lille 'Troldeliv: Halen'-pixibog, som forlaget uddelte i signeringskøen.


'Kvinden i toget' af Paula Hawkins, 'Mørkets søn' af Tina Sanddahl og Jeanette Hedengran & 'I det øjeblik var jeg din' af Mhairi McFarlane ('I det øjeblik var jeg din' er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic).

Er du også helt tosset med, at møde forfattere og få dine bøger signeret? 

4 kommentarer: