fredag den 24. november 2017

Bogforum 2017 - All them bookish goodies!

{Reklame: dette indlæg indeholder gaver fra forlag}.

Intet Bogforum uden nye bøger og andre godter til reolerne og lejligheden, og på trods af, at jeg i år har begrænset mine køb meget, er jeg alligevel kommet hjem med en masse fantastiske ting, takket være skønne forlag og forhandlere. 


'En kuffert fuld af skabninger' købte jeg på HarperCollins Nordics stand, da de solgte den til kun 80,- (!!!). Det er en så lækker sag, som jeg længe har sukket over og jeg kan stadig ikke helt fatte, at jeg var så heldig, at få den til sådan en god pris.
'Flosset' af Cecelia Ahern har fået vildt gode anmeldelser og da den søde dame på Politikens Forlags stand satte skriggule '50 kr.'-klistermærker på, skulle jeg slet ikke tænke over det. Jeg greb bare bogen og satte kurs mod kassen, inden de fortalte mig, at de havde begået en kæmpe prisfejl. 
Sidst, men ikke mindst, købte jeg 'Det gyldne kompas' af Philip Pullman i den nye og smukke udgave på Gyldendals stand, da de både havde sat den ned og jeg derudover havde fået et rabatkort til standen, som jeg selvfølgelig måtte (!) udnytte. 


Igen i år havde Arnold Busck lavet goodiebags til bloggere og jeg blev SÅ overrasket over både hvor tung den var (!) og hvor smækfyldt med lækre sager den også var.
I den gemte der sig 'På Bornholm må man græde overalt' af Martha Flyvholm Tode, som jeg allerede læste samme aften, 'Min notesbog', der er udgivet ved Politikens Forlag og 'Tilbage til Black Rabbit Hall' af Eve Chase, hvis skrivestil skulle minde om Kate Mortons. 

Derudover var der også et ChriChri magasin, fine Arnold Busck blyanter, lidt chokolade, bogmærker og de fineste klistermærker, som jeg glæder mig til, at bruge i min Bullet Journal.
Alt dette gemte sig i det fantastiske WAWCAS-net, som jeg er flittig bruger af (det er nu mit 3. net).Ved Politikens Forlag fik jeg også en goodiebag, hvori 'Min geniale veninde' af Elena Ferrante, 'Konfekt' af Annemette Voss, 'Julens sange' (gav min mor samme sæt sidste år og jeg er vild med, at jeg nu også har mit eget!), samt Maren Uthaugs 'Ting jeg gjorde'-kalender for 2018 gemte sig. 
Godterne gemte sig i et skønt 'I *hjerte* books'-net og derudover var der også det fine gule 'Mirror Mirror' net i goodiebaggen. 


Ved Plusbog modtog jeg dette fine net, hvori der var bogmærker, en farveblyant og 'Vagten' af Peter Terrin. 

Derudover fik jeg jo også skønne bøger og gaver ved YA-arrangementet og så endte jeg også med, at købe et par boglige julegaver på messen.
Dermed lykkedes det mig på magisk vis igen at komme hjem med en stor stak skønt læsestof, en hulens masse fine net og en del andre lækre ting. 

Kom du også hjem med en masse nyt? 

2 kommentarer:

 1. Goodiebag-heaven!
  Jeg var også så heldig at få en fra Arnold B., og den blæste mig virkelig bagover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut!
   Same - jeg havde virkelig ikke forventet, så fin en goodiebag! <3

   Slet