mandag den 16. oktober 2017

Dewey's Read-a-Thon: oktober '17

{Reklame: dette indlæg indeholder en boglig gave fra et forlag.}


Om 5 dage og et par timer er det tid til efterårets readathon og midt i eksamenspresset og en hverdag der igen er fyldt med arbejde, byder læsedøgnet på et 24 timers tiltrængt afbræk.
Som I nok kan forstå, ser jeg virkelig frem til denne lørdag og har langsomt over de seneste uger udvalgt snacks, hvoraf størstedelen allerede ligger i skabet og venter på, at læsedøgnet starter - nu skal det bare blive lørdag.


Bøgerne er denne gang hovedsageligt korte, fordi min koncentrationsevne for tiden p.t. er nul og de fleste har et lidt små-uhyggeligt tema, for det er jo snart halloween, ikke? 
Dermed lyder læselisten denne gang på: 

'Circles of Hell' af Dante, 'The Night is Darkening Round Me' af Emily Brontë og 'The Terrors of the Night' af Thomas Nashe.
Jeg har længe haft alle disse fine små sorte klassikere stående, men jeg har endnu ikke læst en eneste. Derfor har jeg udvalgt disse 3, der lyder til at have et lidt dystert tema og derfor passer perfekt til den lidt småuhyggelige stemning jeg søger.


'How the Marquis Got His Coat Back' af Neil Gaiman, fordi jeg savner universet fra 'Neverwhere' og fordi jeg tænker, at den skæve fantasystemning er en god lille tilføjelse til stakken.

'Flugten fra Horrorland' af R.L. Stine, fordi et læsedøgn i oktober er den oplagte mulighed, for at genopleve uhyggen i hans bøger, der plejede at skræmme livet af mig som barn.

'Mareridt & Myrekryb' af Nick Clausen, som var en gave fra Forlaget Facet til bogbloggertræffet sidste år og som jeg endnu ikke har taget mig sammen til at dykke ned i. Bogen indeholder '7 uhyggelige historier', som der så pænt står på forsiden og jeg er spændt på, om Nick kan skræmme mig så meget, som jeg er nervøs for. 

Sidst, men ikke mindst er der 'Milk and Honey' af Rupi Kaur, som falder helt uden for kategori, men som jeg har villet læse i evigheder og langt om længe ejer, så den måtte jeg ganske enkelt bare have med i stakken.

Derudover er mangaudgaven af 'Clockwork Angel' af Cassandra Clare på vej med posten og jeg krydser virkelig fingre for, at den når at komme inden lørdag. Jeg elskede TID og jeg glæder mig til, at genlæse den i tegneserieform.

Med tegneserien lander jeg på 1033 sider, som egentligt er lidt mere, end jeg plejer at læse, men med en tegneserie og en digtsamling i stakken, skulle det gerne være muligt at nå målet. 

Læser du med på lørdag? 


14 kommentarer:

 1. Uh, en fin læsestak! Jeg læser også med og skal faktisk læse "En dag i Horrorland" også af R. L. Stine :) Fedt at du også skal læse ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor spøjst :D
   Jeg håber, at han er et godt valg for os begge. <3

   Slet
 2. Snedigt med de små bøger! Jeg har lidt færre men tykkere bøger med i min stabel - og så selvfølgelig et par tegneserier, for det er altid godt ♥

  Glæder mig til at følge dig i weekenden!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder altså også rart med de lidt tykkere bøger <3
   I lige måde! :-)

   Slet
 3. Sikke en skøn stak du har udvalgt dig til på lørdag! Jeg kender alt for godt det med koncentrationen, men det skal nok komme - håber jeg;-).
  Ser frem til at følge med i dit læsedøgn, søde ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vi krydse fingre for ;-)

   Og jeg i dit, søde <3

   Slet
 4. Det er da fornuftigt med alle de små, fine sager. Jeg deltager i readathonet, og går pt. og diskuterer (med mig selv, forstås), hvilke bøger der skal udgøre min læsestak. Jeg glæder mig helt vildt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, spændende! Jeg håber, at du finder frem til den, for dig, helt rigtige stak <3

   Slet
 5. Åh, sejt du læser R. L. Stine! Jeg elskede hans bøger som barn og husker dem som lige dele rædselsvækkende og fascinerende. Glæder mig til at høre, om de holder til en genlæsning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Jeg håber virkelig, at de er lige så gode som dengang. <3

   Slet
 6. Milk & Honey ligger også i min bunke til i morgen :D
  Synes det er en fantastisk god stak du har fået samlet dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fint! :D Jeg glæder mig til, at høre hvad du synes. <3

   Slet
 7. Sikke en spændende stak bøger! Jeg kan altså også bedst lide at give mig i kast med kortere bøger under et readathon. Ikke på grund af koncentrationsene, men simpelthen fordi det motiverer mig, at nå igennem nogle fortællinger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver faktisk også god mening - der vil være en del succeser gennem læsedøgnet, med de små bøger. :D

   Slet