lørdag den 21. oktober 2017

Dewey's Read-a-Thon: Følg mit læsedøgn #7

{Reklame: dette indlæg indeholder boglige gaver fra forlag.}
Dette indlæg vil blive opdateret løbende 🕮


Kl. 11.57: Lejligheden er ren og pæn, vasketøjet og opvasken er udryddet, bøgerne ligger klar på bordet, snacksne er skåret, anrettet i skåle og klar,, jeg er hoppet i den rareste natskjorte og de blødeste hyggesokker og jeg melder mig hermed klar efterårets Dewey's 24 Hour Readathon. Jeg glæder mig utrolig meget til startskuddet og til at følge jeres læsedøgn!
Jeg tror, at jeg vil snige mig til en lille lur, da jeg har skrevet eksamensopgave til langt ud på natten og mit indre ur trods det, vækkede mig alt for tidligt.
Vi ses klokken 14.00, skønne læsere.


Kl. 14.00: Så lød startskuddet og det er nu tid til at læse! Jeg starter dog lige ud med, at besøge de forskellige blogs, inden jeg vil dykke ned i 'Mareridt & myrekryb' af Nick Clausen, som jeg fik af forlaget til bogbloggertræffet i 2016.
Derudover har jeg fundet de første snacks frem, hvilket blev til lidt frugt og nogle kiks - let og lækkert.
Rigtig god læselyst, alle sammen!


Kl. 14.39: Alle blogs er besøgt (hvis ikke jeg har været forbi dig, så smid endelig et link i kommentarfeltet!) og de første snacks er på magisk vis forsvundet undervejs. Hov.
Nå, men NU vil jeg begynde på bogen!


Kl. 15.18: Jeg er godt i gang med 'Mareridt & myrekryb' og må sige, at det er nogle ret makabre historier, Nick Clausen har skrevet ...
Nu vil jeg finde lidt flere snacks frem og fortsætte læsningen.
Hvordan går det hos dig? Kl. 16.47:  Så blev jeg færdig med 'Mareridt & myrekryb', hvilken faktisk overraskede mig positivt. I hvert fald gør fugle mig nu lidt nervøse, jeg har skævet lidt småskeptisk til vandhanen og jeg er ikke helt lykkelig over, at være rødhåret med fregner ...
Til gengæld vil jeg nu læse 'The Night is Darkening Round Me' af Emily Brontë, som vist lige passer længdemæssigt inden der skal laves aftensmad.


Kl. 18.07: Jeg er netop blevet færdig med 'The Night is Darkening Round Me' og som med alt poesi, var der nogle digte der ramte mig bedre end andre. Der var smukke digte i blandt, hvor jeg kunne mærke mig selv live op og desværre også nogle, jeg slet ikke kunne finde mening i og som gjorde øjnene tunge.
Nu vil jeg tage en læsepause og lave noget mad, se det nyeste afsnit af 'Greys Anatomy' mens jeg spiser og vende stærkt tilbage derefter.

Jeg håber, at I hygger jer.

Kl. 18.18: Eller nej ... intet nyt Greys ... Det ødelægger lidt mine planer og nu har jeg lidt krise. Hej hej.


Kl. 20.02: Så fik jeg lavet mad, spist den og nydt et afsnit af 'Chicago PD', eftersom Grey svigtede mig.
Jeg har også lige taget en runde på de sociale medier og nu vil jeg tage mit glas med hindbærbrus og 'Flugten fra Horrorland' af R.L. Stine og fortsætte mit læsedøgn. 


Kl. 21.54: Jeg blev færdig med 'Flugten fra Horrorland' for en halv times tid siden og den var jo slet ikke uhyggelig! Dog var det et nostalgisk gensyn med R.L. Stines skriverier, så jeg klager ikke.
Derudover blev jeg lige fanget af en hyggelig mini-challenge med lidt krydsordssjov - det er fantastisk, at der er de her små udfordringer undervejs.
Nu vil jeg gå i gang med 'Milk and Honey' af Rupi Kaur og måske finde noget slik frem, selv om jeg stadig er herre mæt fra aftensmaden.
Hvad læser du lige nu? Kl. 23.13: 
"if i knew what 
safety looked like 
i would have spent 
less time falling into
arms that were not"
Rupi Kaur har virkelig lagt alt ud i 'Milk and Honey' og det var smukt, barskt, ærligt og fantastisk. Hun kan noget med ord og jeg kan ikke huske hvornår, jeg sidst har haft sådan en vild læseoplevelse.

Kl. 00.27: Efter en kort pause endte jeg med at læse 'How the Marquis Got His Coat Back' af Neil Gaiman, der bød på et pudsigt, hyggeligt og fint lille gensyn med 'Neverwhere'-universet.
Mine øjne er hammer trætte lige nu og jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal give mig i kast med nu. Jeg tænker, at jeg giver 'Circles of Hell' af Dante et skud og så må jeg se, om jeg kan holde mig vågen med den.Kl. 01.39: Gaaaaab. Jeg er lige blevet færdig med 'Circles of Hell', men jeg aner faktisk ikke, hvad pokker jeg har læst. Den fangede mig slet ikke og jeg var SÅ forvirret hele vejen igennem. Øv. 
Nu tror jeg, at jeg vil finde en eller anden bog og så læse lidt i den, ind til jeg falder i søvn. 
Vi ses i morgen (eller senere i dag, er det vel efterhånden) - rigtig god læselyst, til jer natteravne der stadigvæk er i gang! 


Kl. 08.33: Jeg er oppe igen - wohoo! Jeg endte med, at finde 'Alene i Paris' af Jojo Moyes frem og den var lige præcis hvad jeg havde brug for. Derudover begyndte jeg på 'Lassie' af Eric Knight, fordi jeg sådan fik lyst til at læse om den skønne collie.
Jeg er ved, at besøge de forskellige blogge og så satser jeg på at læse 'Lassie' færdig, før jeg begynder på morgenmaden.

Hvordan står det til hos jer? 

Kl. 09.43: Jeg er næsten færdig med 'Lassie', men jeg tænker, at jeg vil holde en lille pause og lave noget morgenmad nu. 


Kl. 10.23: Morgenmaden blev til pandekager (i jævnt skæve former) og kakaomælk - jeg er fan!
Nu vil jeg læse videre i 'Lassie' og så tænker jeg, at jeg fortsætter med 'Lassie kommer hjem' bagefter. 


Kl. 11.15: Seriøst, Lassie er sådan en fantastisk hund! Jeg får helt lyst til, at gense film og serier om hunden, altså. 

Kl. 12.39: Jeg er netop blevet færdig med 'Lassie kommer hjem' og den var så fin! Der blev, naturligvis, også knebet en tåre eller to ...
Nu vil jeg bruge den sidste tid på, at læse lidt i 'Valget' af Sarah Engell, som jeg har modtaget som gave fra forlaget.
Rigtig god slutspurt!Kl. 14.02: 24 timer, 1155 sider fordelt på 9,25 bøger, knap så mange snacks som forventet og en hel del hygge senere, er efterårets readathon slut.
Det har fungeret afsindigt godt med en flere korte bøger og omend jeg måtte kæmpe mig igennem den ene sorte klassiker (en kamp jeg nær tabte), så har jeg været temmelig heldig med mine bøger. Jeg er dog ikke et eneste sekund i tvivl om, at 'Milk and Honey' vinder titlen som bedste bog under læsedøgnet og hendes nyeste bog 'The Sun and Her Flowers' er skrevet på årets ønskeseddel. 

Jeg har haft et så skønt læsedøgn og jeg har nydt, at lukke ned for alt andet og bare fokusere på bøgerne.
Tak fordi du fulgte med og vi ses næste gang.

Du kan også følge mit læsedøgn på: 
🕮 Instagram • Twitter • Goodreads 🕮