torsdag den 5. oktober 2017

'Bossman' af Vi Keeland

{Reklame: bogen er en gave fra forlaget LOVEBOOKS.} 

"Chase lænede sig mod mig. Han rørte ved min hage og løftede den blidt. "Giv det en chance. Måske er jeg ham, der ikke kommer til at skuffe dig.""Titel: Bossman. Forfatter: Vi Keeland. Udgivelsesår: 2017 (originalt: 2016). Sidetal: 375. Forlag: LOVEBOOKS.

Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end den fyr, der har inviteret hende ud, og som er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet, men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde har Reese svært ved at glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være ... hendes nye chef?


Jeg læste 'Bossman' en sen aften (nok nærmere nat) med et glas cider i hånden, der på magisk vis konstant fyldte sig selv op og jeg havde det fantastisk. Stemningen i min lille lejlighed sammen med stemningen i bogen, var et absolut perfekt match. 

'Bossman' er en sød, sjov og pænt hot læseoplevelse, der, som der står på forsiden, er virkelig vanedannende. Jeg nåede at tænke, at plottet lød lidt klichefyldt og at handlingen måske var noget jeg havde set før, men så tog Chase og Reese mig med storm og jeg blev klogere. 
Jo, plottet lyder genkendeligt, men karaktererne er virkelig noget for sig og deres fortid - Reeses som hun fortæller om og Chases som vi ser i nogle sideløbende kapitler - er absolut hjerteskærende, men som, på trods af at det gør læseren lidt mere emotionel, alligevel ikke tynger hele historien ned.

"Se ikke på det, der kunne have været. Se på det, der er."

Det jeg nemlig aller bedst kunne lide ved bogen var letheden. Det er en bog med mange følelser og som virkelig gør noget ved læseren, men hele historien flyder bare og holder læseren fanget. Jeg kunne i hvert fald ikke lægge bogen fra mig.