tirsdag den 26. september 2017

Markedsføringsloven og frustrationer


Nu er det ved, at være nogle måneder siden, at den nye markedsføringslov trådte i kraft og dermed kastede mange af os bogbloggere ned i en stor sump af forvirring.
Jeg har været lidt længe om at tage de nye regler til mig, fordi min rolle til at starte med, befandt sig lidt i gråzonen.
Det gør den til dels stadigvæk, men mere og mere bliver afklaret og for at dække min egen røv, har jeg valgt at tage et nyt tiltag på bloggen.


Fra nu af vil der være en lille linje øverst i de indlæg, hvor jeg enten har fået bogen/produktet/oplevelsen som gave, anmeldereksemplar eller lignende (se billede nedenunder for eksempel).
Noget lignende vil ske på min Instagram-profil, når jeg deler billeder dér. Det påvirker som sådan ikke bloggen andet end, at jeg synes det ser grimt ud og at det er misvisende i forhold til, at det nu lyder som om, at jeg får penge for det her, hvilket jeg ikke gør.
Jeg vil også gerne understrege, at jeg slet ikke er fan af denne løsning og synes, er det nye tiltag er noget møg, men som I forhåbentligt nok kan forstå, er jeg endnu mindre fan af unødvendige bøder. So there it is.