onsdag den 7. juni 2017

Læseliste: Sommer '17

🌞"One benefit of summer was that each day
 we had more light to read by." 🌞


Sommeren nærmer sig med hastige skridt (og stigende grader) og i år vil jeg prøve noget nyt, som jeg normalt ikke gør så meget i: jeg vil planlægge min sommerlæsning.
Ikke i så stort omfang, at der ikke vil være plads til andet, men en god stak på 10 bøger, der vil være dem jeg, foruden min stak af anmeldereksemplarer, vil dykke ned i.
Jeg tænker, at jeg vil give mig en deadline: ikke for at presse mig selv tidsmæssigt, men mere som en lille tidsguide, der forhĂĄbentligt kan holde mig igang, pĂĄ trods af fyldte dage og trætte aftener. 

Planen er, at det skal løbe fra nu og sĂĄ til d. 1. september, hvor efterĂĄret har meldt sin ankomst og det er tid til efterĂĄrets strabasser og bøger. 

Min læsestak er godt blandet af en masse gamle bøger, et par nye, bøger jeg planlagde at læse sidste sommer(!), men aldrig fik læst og ogsĂĄ godt blandet af fantasy, lidt skøn, krimi og YA - en ret god bunke, hvis jeg selv skal sige det. 

'Just One Day' af Gayle Forman'The Choice' af Nicholas Sparks og 'What Happened To Goodbye' af Sarah Dessen er hvad jeg hĂĄber, er nogle rigtig smĂĄsøde og fine sommerlige historier, der, selvfølgelig, har lidt drama, men som vil ende med at give mig et smil pĂĄ læben.

'Vores ø' af Tracey Garvis-Graves'Den glemte have' af Kate Morton og 'Ligblomsten' af Anne Mette Hancock hĂĄber jeg pĂĄ, at vil tilføje lidt spænding og mystik, til de dage hvor, hverdagen kan virke lidt kedelig og triviel. 

'Gudindens udvalgte' af P.C. & Kristin Cast'A Court of Mist and Fury' og 'A Court of Wings and Ruin' af Sarah J. Maas er dem jeg tænker, skal give mig en god tur ind i fantasyens verden og alle tre er bøger, som jeg har store forventninger til.

Sidst, men ikke mindst, er det pĂĄ tide, at jeg fĂĄr læst 'En mand der hedder Ove' af Fredrik Backman og fĂĄr set præcis hvad det er ved den, der fĂĄr folk til at klappe sĂĄdan i hænderne.


Har du planer om, at læse noget særligt her til sommer?