tirsdag den 2. maj 2017

Opsummering af: April '17


April var fyldt med tiltrængte tøseaftener, hyggelige familiefester, tiltrængte bloggerstunder og endnu et hyggeligt readathon, og det har generelt været en dejlig måned, fyldt med nye og gode minder.
Foråret sprang dog det meste af april over, så de lyse stunder jeg forudså i sidste måneds opsummering, har der ikke været mange af. Til gengæld krydser jeg selvfølgelig fingre for, at de dukker op i maj (siger jeg, siddende her i sofaen, med varm solskin skinnende ind af alle vinduer).


I april læste jeg lidt over 1800 sider fordelt på 7 bøger og det er mere, end jeg havde forventet af nå.
Af de læste bøger var der et anmeldereksemplar og tusinde tak til HarperCollinsNordic for det. 


Månedens bedste bog må være 'Det lille hus i den store skov' af Laura Ingalls Wilder, der var præcis det jeg håbede på: en nostalgisk læseoplevelse, der lod mig være et barn igen. 

Månedens antiklimaks må desværre være 'Vores kemiske hjerter' af Krystal Sutherland. Den var ikke dårlig, men den var slet ikke som forventet og på trods af, at den var sød, så havde jeg skyhøje forventninger til den, der desværre ikke bliv indfriet. 

Statussen på Goodreads-mål er 25/75 og lige nu står der, at jeg er 1 book ahead of schedule, hvilket er noget vi godt kan lide og som jeg vist kun kan takke Dewey's Read-a-Thon for!

Status på Mountain TBR-mål er 13/36, så jeg er faktisk også en bog i foran der.

Nye bøger er jeg stadigvæk hammer dårlig til at holde styr på, men jeg tror, at jeg i denne måned har købt 5 nye bøger og modtaget yderligere 5 anmeldereksemplarer.


Fortæl mig gerne om dit allerbedste april-minde!