lørdag den 29. april 2017

Dewey's Read-a-Thon: følg mit læsedøgn #6

Dette indlæg vil blive opdateret løbende.Kl. 09.47: Jeg er klar. Klar til kirke, klar til konfirmationsfest og klar til at hygge mig med min familie. Hvad vigtigere er dog, at min lejlighed er klar: Klar til at jeg kommer hjem igen, klar til at blive ignoreret til i morgen eftermiddag og klar til at blive ramt af den halvårlige læseglade "helligdag": Dewey's 24 hour Read-a-Thon
Jeg håber, at I alle får en fantastisk start på læsedøgnet, når klokken slår 14.00 og jeg glæder mig virkelig til at være med senere i dag. Rigtig god fornøjelse, folks - vi ses inden længe! 


Kl. 19.51: Jeg er hjemme efter en skøn dag til konfirmation ved min søde niece! Det har dog også været en lang dag, så jeg starter mit læsedøgn både senere og ganske ør i hovedet, men ak, det går forhåbentligt over efter indtagelsen af en masse sukker!
Jeg har været lidt rundt på de sociale medier og har gjort den første snack klar (og spist den ...) - seriøst, mozerellasticks og aioli var et PERFEKT valg!
Nu vil jeg lige straks gå i gang med min første bog som bliver 'Vores kemiske hjerter'. Så vidt jeg kan se, så går det godt for jer derude: keep up the good work! 


Kl. 22.03: Jeg er næsten halvvejs med 'Vores kemiske hjerter' og den er så sød og sjov! Derudover prøver jeg at lade mig selv op med en masse sukker, men sandheden er, at jeg er så møghamrende træt, at jeg knap nok kan holde øjnene åbne lige nu. Jeg overvejer virkelig at tage en lur, men nu får vi at se.
Jeg håber, at I hygger jer derude!Kl. 00.59: Jeg er, mod alle forventninger, stadig vågen og læsende! Jeg blev færdig med 'Vores kemiske hjerter' for en halv times tid siden og selv om jeg synes, at den både var sød, fin og pudsig, så blæste den mig desværre ikke bagover.
Nu har jeg til gengæld valgt at vige lidt bort fra den planlagte stak, fordi jeg fik en pludselig trang til at læse 'Through the Woods'.
Så jeg har skænket mig et glad mokaï i dagens anledning og vil dykke ned i den fine graphic novel lige straks.
Er I stadig vågne og hvordan går det? 


Kl. 01.55: Jeg er lige blevet færdig med 'Through the Woods' og den var alt andet end jeg havde forventet og en del mere uhyggelig, end hvad jeg troede. Om det så er godt eller skidt, skal jeg lige tygge lidt på.
Jeg holder for nu - jeg er simpelthen ALT for træt til at fortsætte på nuværende tidspunkt, så hellere få et par timers søvn og så give den gas i morgen formiddag!
Fortsat god læselyst til jer, der stadig er i gang og læser løs! Jeg hepper på jer fra drømmeland.Kl. 08.41: Godmorgen! Det er altid en succes at vågne før vækkeuret ringer på disse læsedage og jeg er nu, efter en tur rundt hos de forskellige bogbloggere, endelig klar til at dykke ned i 'Det lille hus i den store skov'. Derudover er jeg blevet rådet til at gemme 'Kalamit' til en anden god gang, så jeg vil også til at overveje, hvad der så skal læses efter denne lille bog. 

Kl. 09.43: Hvor er 'Det lille hus i den store skov' dog bare sød og hyggelig. Det er næsten som at være barn igen!
Jeg er dog ved at blive lidt småsulten, så jeg vil holde en lille pause, mens jeg får bakset noget morgenmad sammen. Kl. 10.17: 'Eat, sleep, read, repeat'-bogmærket er taget i brug og morgenmenuen står i dag på pandekager med is! Det smager absolut himmelsk og om et lille øjeblik er de væk og så er jeg klar til at vende tilbage til Laura og hendes kære familie i den store skov.
Hænger I stadig ved derude?


Kl. 12.14: Det var sådan et fint gensyn med 'Det lille hus i den store skov' og jeg elsker Ingalls skrivestil. Det er ikke en bog, hvor man sidder og venter på det store plottwist, eller er nervøs for en enorm cliffhanger: det er en fin fortælling om livet, som det var engang. Fantastisk!
Nu vil jeg læse 'Drengen og træet', som er en lille fin og grøn bog, som jeg har haft stående i et godt stykke tid. Jeg er spændt på, hvad den har at fortælle mig.Kl. 12.51: 'Drengen og træet' var virkelig hurtigt overstået. Vitterligt. Jeg nåede ikke at snacke, at tage en slurk af min cola - jeg nåede faktisk slet ikke at knappe den op og alligevel, nåede den lille grønne bog ind til mit inderste. Sådan en fin lille bog, om at give alt man ejer og har, til en man elsker.
Nu tror jeg, at jeg vil snacke lidt bær og chokolade og læse i 'I det øjeblik var jeg din' indtil readathon er ovre.
Rigtig god slutspurt til jer derude!


Kl. 13.02: Oooooog så kom jeg til at klikke en bog hjem ... Men det er 'Too Late' af Colleen Hoover, så det er helt okay. Det kan I da godt se, ikke?
NU vil jeg læse videre! Vi ses på den anden side. Kl. 14.06: Fire bøger, 898 sider og 18 timer senere er mit læsedøgn nu slut. Det har været hyggeligt og jeg har virkelig nydt bare at læse, læse og læse ud i et væk.
Jeg har ikke været afsindigt aktiv på readathons hjemmeside denne gang, men ak, jeg er tilfreds med det seneste døgn og nu glæder jeg mig bare til næste gang. 

Tak til jer der har fulgt med her på bloggen eller andre steder, hvor jeg har opdateret OG tak til jer, der har ladet mig følge med i jeres døgn også - det har været en sand fornøjelse!
Nu vil jeg tage en hurtig runde på de sociale medier og så skal jeg have en lur på sofaen! Tak for denne gang. 


Du kan også følge mit læsedøgn på: 
🕮 Instagram • Twitter  Goodreads 🕮