søndag den 16. oktober 2016

Readathon - oktober 2016

På lørdag d. 22. oktober er det endnu en gang blevet tid til Dewey's 24 Hour Readathon og jeg skal, selvfølgelig, være med igen. 
Bøger er blevet bestilt hjem, så læsestakken kunne blive formet lige som jeg kunne tænke mig, lækkerier har fundet sin vej til mit skab og jeg er stille ved at være klar til et døgns læsning. 


Endnu engang har jeg valgt en klassiker i en af de fine Puffin Children Classics fra Penguin, nemlig 'Charlotte's Web' af E. B. White.
Jeg glæder mig meget til at indvie endnu et readathon med denne lille smukke sag og til at læse Fern, Charlotte og Wilburs eventyr. 


'The Demigod Files' af den dygtige Rick Riordan har jeg også anskaffet mig til readathon.
Jeg elskede hans serie om Percy Jackson og selv om filmatiseringerne af de første to bøger, slet ikke når bøgerne til sokkeholderne, er det også nogle jeg ser med lys i øjnene.
Derfor tænkte jeg, at 'The Demigod Files' ville være en god tilføjelse til stakken - for lidt Percy, kan man aldrig gå helt galt i byen med.


Sidst, men ikke mindst, er min plan at læse nogle af historierne om Narnia. Jeg har en stor samlet og illustreret udgave, som simpelthen er så lækker.
Jeg tænker i hvert fald at læse 'Troldmandens nevø' og 'Løven, heksen og garderobeskabet', og så ser jeg på, om jeg er i humør til mere Narnia, eller om jeg skal på jagt på bogreolen.


Dermed har jeg samlet 482 sider i alt, hvilket passer mig så fint. Jeg starter nemlig lidt senere på grund af arbejde på dagen og chancen for at jeg kan holde mig vågen er derfor også minimal.
Desuden har jeg, som tidligere nævnt, jo bogreolen som et sikkerhedsnet - så læsestof løber jeg i hvert fald ikke tør for.Jeg ser virkelig frem til et døgn i bøgernes tegn, til fantastiske læseoplevelser og til fællesskabet, som readathon unægteligt medfører - jeg siger det sikkert hver gang, men der er noget magisk at vide, at der verden over er bogelskere, der vender siderne på samme tid med én selv. 

I kan følge mig på Twitter, hvor jeg nok kommer med små udbrud, måske citater og måske bare smileyer. På Instagram vil jeg dele øjebliksbilleder, på Goodreads opdaterer jeg hvor langt jeg er nået med læsningen og selvfølgelig vil der komme et indlæg her på bloggen, der vil blive opdateret i løbet af læsedøgnet. 


Skal du læse med og har du valgt dine bøger?
Og fortæl mig endelig, hvor jeg kan følge dig og dit læsedøgn!