onsdag den 11. maj 2016

Maybe Not (Maybe #1.5) af Colleen Hoover

"Why does she have to be so damn mean? 
Mean girls are my weakness, and I think I just now figured that out." Titel: Maybe Not (Maybe #1.5). Forfatter: Colleen Hoover. Udgivelsesår: 2015 (originalt: 2014). Sidetal: 120. Forlag: Atria Books.

When Warren has the opportunity to live with a female roommate, he instantly agrees. It could be an exciting change.

Or maybe not.

Especially when that roommate is the cold and seemingly calculating Bridgette. Tensions run high and tempers flare as the two can hardly stand to be in the same room together. But Warren has a theory about Bridgette: anyone who can hate with that much passion should also have the capability to love with that much passion. And he wants to be the one to test this theory.

Will Bridgette find it in herself to warm her heart to Warren and finally learn to love?

Maybe.

Maybe not.
Jeg var jo helt vild med Ridge og Sydneys historie i 'Maybe Someday' (anmeldelsen kan læses her), så selvfølgelig blev jeg også nødt til at læse 'Maybe Not', som er en lille ekstra bog omkring Ridges bofæller, Warren og Bridgette. 


Den var simpelthen alt jeg havde forventet: sød, sjov og hyggelig hele vejen igennem!
Warren er sådan en nar - flabet, lidt smågrov og måske lidt for ærlig og nysgerrig, men Bridgette giver ham tilbage af den præcis samme skuffe og hun er lige så stor en sæk, som han er en nar. 


"She's so confusing. She's so frustrating. She's so damn unpredictable.
She's nothing I've ever wanted in a girl. And absolutely everything I need.


Det lyder måske underligt, at jeg har nydt en bog vildt meget, selvom hovedpersonerne egentligt i bund og grund er to idioter, men de var to søde idioter!
Derudover var det simpelthen bare så sjovt, at se dem lege katten efter musen med hinanden og når de engang i mellem åbnede lidt op for hinanden, var det også på en  sød facon, at jeg ikke kunne gøre andet end at smile. 


'Maybe Not' foregår sådan nogenlunde parallelt med starten af 'Maybe Someday' og det var faktisk ret fint, at læseren fik hele situationen i lejligheden med fra en anden synsvinkel eller to!

En rigtig fin lille tilføjelse, til en historie jeg i forvejen holdt af! 

"It’s hard to fall in love with assholes, Warren."..
"Maybe you just haven’t met the right asshole yet." 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar