mandag den 16. maj 2016

Currently reading #4

Jeg vil ikke vove at påstå, at jeg er inde i en reading-slump p.t., men overskuddet til læsningen (og blogging) er nærmest ikke eksisterende de her dage.
Årsagen har jeg ikke rigtigt kunne finde frem til, men det hjælper i hvert fald på det, at jeg har en virkelig spændende bog liggende klar, til de tidspunkter hvor jeg får lyst til at læse.
Jeg er nemlig igang med den utroligt fine 'Lake House' af Kate Morton, som Cicero har været så søde at sende til mig!


Jeg er overrasket over, hvor meget mysterie-delen af bogen tiltaler mig og jeg er helt fanget af familien Edevanes fortid og tragedien, samt Sadies konstante behov, for at løse mysterier som deres! 


Et forladt hus ... 
Sadie Sparrow er på tvungen orlov fra sit job som kriminalassistent ved Londons politi. Hun søger tilflugt hos sin morfar i Cornwall, men går hvileløst omkring, indtil hun en dag falder over et forladt hus i skovens dyb og hører en historie om en lille dreng, der forsvandt sporløst.

Et forsvundet barn ... 
Juni 1933. Familien Edevane har travlt med at forberede den store midsommerfest på deres landsted, Lake House. Særligt den 16-årige datter Alice er ved at sprænges af forventningens glæde. Ikke alene har hun fundet den perfekte slutning til den roman, hun skriver på, men hun skal også mødes med den mand, som hun i al hemmelighed er stormende forelsket i. Inden aftenen er omme, har en tragisk begivenhed dog ramt familien.

Et uløst mysterium ... 
70 år senere lever den ærværdige Alice Edevane et stille og tilbagetrukket liv som krimiforfatter i et af Londons fineste kvarterer. Lige indtil en ung kvindelig kriminalassistent banker på døren og begynder at stille Alice spørgsmål om fortiden og borer i de hemmeligheder, Alice har forsøgt at flygte fra hele sit liv.


Læser du noget interessant for tiden? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar