lørdag den 23. april 2016

Readathon - følg mit læsedøgn #4

Dette indlæg vil blive opdateret løbende.Kl. 13.14: Nu er det snart tid til forårets readathon og jeg er nogenlunde ved at være på plads. Efter en lang dag med en vellykket konfirmation igår og oprydning hele aftenen, er min krop virkelig godt brugt, men sådan et læsedøgn er jo absolut den bedste måde at restituere sig selv på!
Formiddagen er gået med oprydning af lejligheden, en god gåtur med hunden (så hun bare kan slappe af mens jeg læser) og en kort handletur efter de sidste provianter (havde egentligt handlet, men i morges cravede jeg andre sager (typisk!)).
Nu vil jeg pusle lidt rundt, inden klokken slår 14.00 og læsedøgnet starter!

Jeg vil meget gerne følge med hos jer også, så I skal være velkomne til at smide et link i kommentarfeltet, så jeg kan få jer tilføjet!
Ellers er der vist ikke andet tilbage end at ønske jer alle et virkelig skønt readathon!


Kl. 14.29: Hov... Startskuddet har for længst lydt, men jeg er endnu ikke gået igang - de forskellige blogge skulle jo lige besøges først! Til gengæld er jeg for længst gået igang med mine snacks (surprise, surprise) og friskheden af bær og lidt nødder ved siden af, var simpelthen bare en perfekt start-snack!
Om lidt vil jeg åbne den første bog der er 'The Call of the Wild' af Jack London.
Kl. 16.04: Jeg vidste jo egentligt godt, at 'The Call of the Wild' nok var lidt barsk, men pyh, det lykkedes alligevel at overraske mig på en eller anden måde... I hvert fald har jeg indtil videre både haft kuldegys og tårer i øjnene oooog så blev jeg simpelthen også nødt til at tage hunden op i sofaen, så hun kunne putte sig op ad mig.
Nu vil jeg lige tage en kort pause og catche up på de sociale medier, inden jeg bevæger mig tilbage til Buck og hans historie.


Kl. 18.11: Det går ufattelig sløvt med min læsning idag, men er langt om længe blevet færdig med 'The Call of the Wild'. Den var ikke helt hvad jeg havde forventet og som jeg skrev tidligere, kom det bag på mig præcis hvor barsk den er. Om ikke andet var det en virkelig god bog og Bucks historie var spændende!
Nu vil jeg tage en pause og gå en tur med hunden inden regnen slår til og måske smide noget aftensmad sammen inden jeg vender tilbage til sofaen. 
Kl. 20.42: Okay, tiden går seriøst alt for hurtigt idag! 7 timer er snart gået og jeg har næsten ikke læst noget endnu... Dog har jeg hygget rundt på de sociale medier, snacket mere end hvad godt er og puttet lidt med min læsemakker, Tulle - og så er tiden jo ikke helt spildt, vel?
Nu vil jeg fylde lidt flydende sukker (cola) på motoren og få begyndt på min næste bog, som er 'Rød Dronning' af Victoria Aveyard, som Gyldendal har været så søde at sende til mig som anmeldereksemplar! 

Jeg håber, at I alle hygger jer derude!Kl. 23.33: 'Rød Dronning' ER. SÅ. GOD! Jeg er fuldstændigt opslugt lige nu, men eftersom øjnene er begyndt at blive lidt tunge og hunden og jeg gaber på skift (på trods af, at hun stort set bare sover), besluttede jeg mig for, at finde nogle af mine snacks frem (ja.. der er faktisk flere)! Jeg lærte hurtigt, at man ikke må gå ned på snacks og det er altid fedt at have noget at vælge i mellem!
Hvad snacker I på, her i de sene aftentimer? 


Kl. 02.46: Mit ivrige forsøg på et stort sukkerchok lykkedes ikke rigtigt og jeg mine øjne er efterhånden ved at give op. Jeg er nået et godt stykke ind i 'Rød Drønning' og er stadig ekstremt fanget af historien! Dog tænker jeg, at et par timers søvn er vejen frem, så jeg pakker mig og hunden i seng inden længe og så læser jeg videre i morgen tidlig.
Til jer der stadig er igang, I er for vilde og I må hygge jer! 


Kl. 08.44: Jeg er oppe igen og har lige været på tur rundt i blogland, inden jeg vil færdiggøre 'Rød Dronning'. Hunden ligger stadig i sengen og stirrer ondt på mig, hver gang jeg går forbi - hun er en morgenhund, lige så lidt som jeg er et morgenmenneske.
Rigtig god slutspurt til jer alle! 
Kl. 10.55: Jeg blev færdig med 'Rød Dronning' og F***, hvor sluttede den bare ekstremt spændende! Det er en fortsættelse jeg VIRKELIG ser frem til!!
Hunden fik jeg også lige gået en god frisk tur med i solskinnet og nu er det tid til en lækker omgang morgenmad, inden jeg vil påbegynde 'Magonia' - som seriøst bare er en hammer flot bog!
Hvordan går det med jer?Kl. 14.20: Så nåede vi mållinjen! Jeg faldt faktisk i søvn omkring en halv time inden slut og sov igennem afslutningen (det skide flot, Malene), men ak! Sådan er det.
Jeg nåede et lille stykke ind i 'Magonia' inden mine øjne gav op og den lover godt, så det er jo dejligt!

Jeg nåede at færdiggøre 2 bøger denne gang og 106 sider ind i 'Magonia', hvilket vil sige at jeg alt i alt har fået læst 640 sider. Det er en del lavere end jeg plejer, men min koncentration har heller ikke været overvældende fantastisk denne gang.
I hvert fald har jeg hygget mig og nydt at følge alle jeres læseoplevelser og selvfølgelig også alle de fantastiske snacks (og har selvfølgelig sindssygt meget til overs, yippyy)! 

Nu vil jeg få ryddet lidt op i lejligheden - det er utroligt, hvor meget jeg fik svinet den til på så kort tid!
Jeg håber, at I alle har nydt de sidste 24 timer og så ses vi jo igen til næste readathon, der bliver afholdt i oktober! Tak for denne gang!