søndag den 11. oktober 2015

Readathon - oktober 2015

På lørdag er det endelig tid til igen at omringe sig selv med fantastiske læseoplevelser, en masse lækre snacks og nogle hyggelige stunder. 
Efteråret byder nemlig endnu engang på Dewey's Readathon, hvor en masse læsere fra verden over, slår sig ned og giver sig fuldstændigt hen til bøgernes mange skønne universer.


Denne gang består min bogstak af 4 følgende bøger:
'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (The Graphic Novel)' - jeg kunne godt lide den originale bog, men jeg er ekstra spændt på den grafiske udgave, fordi jeg tror, at alle alle de skumle steder, bliver en smule mere uhyggelige, nu når de er illustrerede.  'Once Upon a Time: Red's Untold Tale' er en bog som søde Rikke og jeg begge har anskaffet os og derfor skal læse sammen. Jeg knuselsker simpelthen tv-serien 'Once Upon a Time' og jeg glæder mig virkelig meget, til at læse en bog der handler om samme univers! 'The Wizard of Oz' har jeg valgt, fordi jeg, som de andre gange til readathon, gerne vil læse en klassiker og denne er en der har stået på min reol i snart et år - så mon ikke det er på tide? Sidst men ikke mindst har jeg valgt 'Mig og Earl og den døende pige', der er en bog jeg har hørt så meget blandet om, men som jeg har villet læse vildt længe, og eftersom People's Press har været så søde at sende den til mig og fordi jeg også gerne vil have lidt sjov/følelsesladet/ungdomsagtigt indover min bogstak!
Jeg har ikke rigtigt en forventning om at nå alle bøger, men jeg er i hvert fald meget glad for, hvordan stakken endte med at se ud! Endnu engang drager jeg mod Odense, hvor Rikke og jeg holder vores readathon sammen. Denne gang er der dog også Harry Potter Festival, hvor vi skal være frivillige om fredagen, samt til ballet om aftenen og til symfoni koncerten om lørdagen. Det kommer selvfølgelig til at tage lidt af tiden og kræfterne, men samtidig er det også bare med til at bidrage til den magiske og eventyrlige følelse, som sådan en weekend skal have. 


Jeg ser virkelig frem til en weekend i bøgernes tegn og jeg glæder mig til at følge med i alle jeres læsedøgn.

Har du også tilmeldt dig efterårets readathon og hvordan ser din bogstak ud, hvis du har udvalgt sådan en?