onsdag den 23. september 2015

Videoblog #10 - Unboxing Owlcrate

Jeg har længe gået og overvejet et køb. Et måske knap så fornuftigt et af slagsen, men alligevel i den eventyrlige ende! Nu har jeg så gjort det - jeghar købt en af de evigt fine Owlcrate bokse! Uvisheden om hvad boksen indeholder, samt glæden ved at modtage denne mysterie-boks kan slet ikke beskrives! I videoen pakker jeg min 'Leading Ladies' boks ud sammen med jer! 


Jeg er simpelthen SÅ tilfreds med min dejlige boks og det er langt fra sidste gang, at jeg køber sådan en boks igen! Serviceniveauet er skønt, de er venlige - havde en kort email-samtale med dem, angående noget adressebøvl og de svarede hurtigt og fint og det hele var fikset i løbet af 0,5 sekunder (plus minus et par milisekunder).
Derudover nåede boksen vildt hurtigt frem - som sagt i videoen, kun 3 dage efter afsendelse OG den blev endda sendt en lørdag! Selvfølgelig blev den heller ikke tilbageholdt i told, men oh well!


Jeg tager mig selv i at kigge på boksen og indholdet og sukke af glæde - det er altså et fantastisk koncept! Go Owlcrate! 

Indhold: 
Tris (Divergent)-inspireret mulepose & bogmærke fra Whoviandrea.
Hermione (Harry Potter)-inspireret tegning/billede fra Megan Lara.
Katniss (The Hunger Games)-inspireret halskæde fra Crystal Compass.
Daenerys Targaryen (The Games of Thrones) Funko nøglering fra Funko.
Og sidst men ikke mindst: bogen! 'Dumplin'' skrevet af Julie Murphy! 


Derudover var der også et lille brev fra forfatteren af bogen, samt det andet billede af Hermione (med katten), som jeg faktisk ikke er helt sikker på, hvem der har lavet. 


Videoen ryger, som nævnt, også ind på www.bog-vlog.dk, hvor du også kan se en masse andre lækre videoer. 

Har du prøvet at modtage sådan en boks? Eller måske en anden bogrelateret af slagsen?