lørdag den 27. juni 2015

Videoblog #6 - Anmeldelse: 'Vi var løgnere' af E. Lockhart.

Jeg har anmeldt 'Vi var løgnere' af E. Lockhart, selvom en stor del af mig synes, at man skal læse bogen med så lidt kendskab til den som overhovedet muligt. 
Bogen er et anmeldereksemplar fra www.bog-vlog.dk der sætter fokus på #bøgerduvildelemedandre og der ryger videoen også ind. 


Titel: Vi var løgnere. Forfatter: E. Lockhart. Udgivelsesår: 2015 (originalt 2014). Sidetal: 229. Forlag: Høst & Søn.

10 kommentarer:

 1. Ej, nu havde jeg glædet mig til at se din video, men besluttede mig for at stoppe efter du havde læst bagsideteksten, fordi jeg skal læse bogen i sommerferien!!! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg er en fornuftig beslutning. Du kan altid vende tilbage og se den, når du har færdiglæst bogen. God fornøjelse! :D

   Slet
 2. Jeg troede det var en YA bog, men i dag i Arnold Busck så jeg den på hylden sammen med voksenbøgerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det lyder lidt underligt! Jeg ville bestemt mene, at det er en ungdomsbog/YA. Mon de kan have placeret den forkert?

   Slet
  2. Det var i så fald en ordentlig stak de havde fået placeret forkert ;) Men det kan selvfølgelig være de er begyndt at løse lidt op på hyldeplaceringen og prøver at eksponere bøgerne flest mulige steder :)

   Slet
  3. Det er selvfølgelig muligt. :-)

   Slet
 3. Du må være en af de få, jeg har set, som ikke blev chokeret/overrasket over slutningen. Gad vide hvordan/hvornår du regnede den ud? Det kunne jeg nemlig ikke, så er lidt nysgerrig. Men er helt enig i at den bør læses med så lidt forhåndsviden som muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk ret tidligt i bogen, hvor læseren først bliver introduceret for problemerne Cadence oplever, desværre. :)
   Dog var bogen stadig en god læseoplevelse, bare ikke så chokerende som jeg kan forestille mig, at andres var..

   Slet
 4. Jeg valgte simpelthen at stoppe videoen, efter du havde læst bagsideteksten op :D jeg er vildt med ikke at vide noget som helst om det, jeg skal i gang med at læse på forhånd - og når du så ligefrem anbefaler det. Vender stærkt tilbage, når bogen er læst ;) tak for advarslen! :D

  bookroom.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop i denne bogs tilfælde, mener jeg bestemt også det er det bedste! :D
   Jeg håber, at du får en god læseoplevelse og jeg er spændt på at høre, hvad du synes om den! :)

   Slet