torsdag den 28. maj 2015

Nyt på reolen #18

“A bookshelf is as particular to its owner as are his or her clothes; a personality is stamped on a library just as a shoe is shaped by the foot."


Egentligt havde jeg bestilt en anden udgave af historien om Alice, men den var desværre udgået og så endte jeg med at bestille denne flotte lyserøde sag.
Spiderwick fortællingerne lånte jeg engang ved en veninde og jeg nød de små bøger. Da jeg så denne fine samlede sag, besluttede jeg mig for, at det var på tide, at have min egen udgave stående. 


I sidste måned købte jeg jo en fin udgave af 'Junglebogen' (se indlægget her) og forleden dag vendte jeg tilbage til Arnold Busck i håb om at finde flere af samme slags. Heldet var ved mig og de havde disse tre fine bøger og så var de endda sat ned! 
Jeg kunne selvfølgelig ikke gå fra dem og nu er 'Jorden rundt på firs dage', 'Tom Sawyers eventyr' og 'Peter Pan og Wendy her, flotte og fine på min reol.Jeg købte 'The Oxford book of Christmas Stories' af søde Andrea og så har jeg modtaget 'Vi var løgnere' til anmeldelse.
Derudover har jeg fået 'Dødsspillet'. Faktisk er det en bog min storesøster fik af mig da hun var syg. Vi nåede ikke at snakke om bogen, så jeg gik faktisk ud fra at hun ikke havde læst den - men for en uges tid siden dukkede min svoger op med bogen og indeni havde min søster skrevet et par ord.
Det er helt underligt, dog dejligt at finde små spor af hende så lang tid efter og nu har jeg endnu en skat i min samling.


Hvilke nye bøger har du placeret i dit hjem?