tirsdag den 14. april 2015

Readathon - april 2015


Et halvt år er snart gået, hvilket betyder at det lørdag d. 25 april atter er blevet tid til Dewey's Read-A-Thon og jeg er måske, måske ikke, en anelse spændt! Jeg deltog for første gang sidste år og det var jo absolut magisk!

Endnu engang pakker jeg min bogstak og en masse andre hyggelige sager i bilen og kører til Odense, hvor jeg slår mig ned i Rikkes fine sofa og så readathoner vi ellers sammen.

Igen i år har jeg meldt mig til som læser på Deweys hjemmeside og denne gang har jeg også valgt at melde mig som cheerleader lidt af tiden. Jeg tjekker alligevel computeren regelmæssigt i løbet af de 24 timer og så kan jeg jo også godt lige smide et rim eller to afsted efter andre ivrige læsere! 


I skal ikke snydes for at se min bogstak - eller i hvert fald sådan som jeg regner med at den bliver. Hvem ved om jeg lige pludselig ændrer mening et par dage inden? 

Jeg har valgt "The Pearl" af John Steinbeck, både fordi den lyder så god og fordi jeg gerne vil læse nogle klassikere. Derfor har jeg også valgt Peter Pan af J.M. Barrie, som jeg længe har ville læse. Jeg har valgt at ligge både "Coraline" og "The Sleeper and the Spindle" af Neil Gaiman i stakken, fordi han simpelthen er en fantastisk forfatter og fordi jeg ikke kunne vælge hvilken af disse to jeg skulle læse. "The Duff" af Kody Keplinger vil jeg gerne læse, både fordi den lige nu kører i biograferne og også fordi jeg ved at lidt chicklit fungerede godt sidst, da klokken blev mange og timerne blev lidt lange. 
Derudover har jeg købt "The Jungle Book" af Rudyard Kipling og "Alice in Wonderland" af  Lewis Carroll - begge to er Graphic novels og jeg tænker at de også vil være gode som små friske pust, når hovedet værker og øjnene er tunge.

Jeg har ingen idé om jeg kommer til at læse dem alle. Lige nu virker det som virkelig mange bøger, men det er så også mange korte af slagsen, men nu får vi at se. I 'værste' fald, må jeg gå på jagt i Rikkes reoler.


Jeg glæder mig ikke kun til at læse en masse gode bøger (selvom det bliver super fantastisk!). Nej, jeg glæder mig også til fællesskabet og hyggen og til at dedikerer 24 timer til noget af det jeg holder mest af - at forsvinde ind i endeløse eventyr og historier (OG til alle de lækre snacks).

Hvis interessen er der kan I følge mig på Twitter, Goodreads, Instagram og selvfølgelig her på bloggen, hvor jeg vil oprette et indlæg der bliver opdateret i løbet af læsedøgnet. 

Hvad med dig? Har du meldt dig som læser, cheerleader eller måske begge dele?