søndag den 8. februar 2015

Serie Søndag #11


Profetier, ungdom og det ydre rum.
Kate bryder sig ikke synderlig meget om Noah, de første par gange hun taler med ham.
Han er den alle pigerne sværmer om og derfor er det naturligt for Kate, at holde sig fra ham. Hvad hun ikke ved er dog, at Noah er en prins fra en fremmed galakse! En prins, der har hørt sin profeti - en profeti der omhandler Kate.
Nu gælder det om at få Kate til at indse, at denne profeti er hendes skæbne og hun må ligge liv og sjæl i, for at få det hele til at klappe kage.
Men.. Kunne det tænkes at der var to sider af samme sag? At Kates skæbne indeholdt mere, selvom en skæbne i en anden galakse allerede er så meget mere, end Kate havde forventet? Er tingene overhovedet som de er blevet lagt ud som og er profetien så let gennemskuelig, som de som først havde troet? 


Denne serie skulle være en blanding af sci-fi & paranormal romance, hvilket den til dels også er.
Den første bog var dog mest i romance-afdelingen, hvilket jeg egentligt fandt okay - for det er jo i etteren vi prøver at lære vores hoved- og bipersoner ordentligt at kende.
Al sci-fien kommer så senere i serien og der synes jeg, at Mette B. Laursen gjorde et fantastisk arbejde! Der er i hvert fald bygget et fedt univers op med andre galakser, rumrejser og planeter man næsten selv ønsker at opleve.
Serien er en ungdomsserie og sproget er meget let. Bøgerne er derfor nemme at gå til og selvom jeg nogle gange savnede lidt sproglig udfordring, nød jeg stadig at læse dem. De var en perfekt hyggelæsning, brugt i en stund ved behov for afkobling.
De er spændende og på trods af at jeg troede, at jeg havde regnet den ud fra starten og kategoriserede den som "typisk kærlighedshistorie, krydret med lidt rumjagt", tog den fusen på mig og blev mere "atypisk" - hvilket igen, kun gjorde læseoplevelsen så meget bedre for mig!
Det var en fin, sød og ret interessant serie og så er bøgerne jo bare vildt flotte og farverige!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar