mandag den 15. september 2014

Konkurrence #1: Bloggens fødselsdag

Lur mig om jeg ikke lige har opdaget, at bloggen her havde fødselsdag for en uge siden.. Pyh jeg skammer mig godt nok over ikke at have vidst det, på trods af jeg kun lige er kommet tilbage hertil for nyligt!
Den 8. September, var det nemlig præcist ét år siden at jeg traf valget der faldt på "bogblog" og trykkede "udgiv" på mit aller første indlæg. *Indsæt hvin og spændingsmusik her*Jeg har lavet et lille bog-haiku-digt til lejligheden! (Og ja, min røde tusch løb tør for farve midt i det hele...) 

Bloggens første år har været lidt af en "bumpy ride", men den overlevede og det skal fejres!
Da det først nu er gået op for mig, at det var nået så vidt med bloggen har jeg af gode grunde ikke haft tid til at være hammer kreativ, mén jeg tænker da at en lettere forsinket fødselsdags konkurrence ville være på sin plads.
Derfor er der en præmie der lyder således: én bog du helt selv må vælge fra enten Book Depository eller Wordery til højst 10£!
Alt du skal gøre for at deltage er at følge bloggen på Bloglovin og skrive en kreativ kommentar til dette indlæg! I kan skrive lige hvad I vil, om det så er en sangtekst, et digt, et citat, en joke eller noget helt andet: kun fantasien sætter grænser folkens!
Konkurrencen kører til og med den 29 September og jeg vil derefter trække en vinder hurtigst muligt, som vil blive kontaktet pr. email - husk derfor at smide den med i kommentaren!